Pretraži

Intimnom proslavom obeležili važan događaj! Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus uz dirljivu poruku podelili posebne porodične trenutke (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus intimnom proslavom obeležili su važan događaj za njihovu porodicu.

Početkom novembra prošle godine Ljuba i Katarina su postali ponosni roditelji dečaka kome su dali ime Aleksej. Iako retko kače privatne porodične fotografije, poznato je da par uživa u porodičnoj idili, a pevač je nekoliko puta do sada na emotivan način komentarisao povezanost koju je razvio sa sinom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ljuba Perucica (@ljubaperucica)

Oni su sada rešili da krste svog jedinca, a ceo događaj su obeležili intimnom proslavom u jednom prestoničkom restoranu u društvu najbližih prijatelja i porodice.

Ljuba je na društvenim mrežama podelio brojne slike i snimke sa ovog važnog događaja, a potom se nasledniku obratio dirljivim rečima.

„Srećno ti krštenje sine moj. Tata te voli najviše na svetu. Ti si tatin život“, napisao je pevač, dok je njegova supruga podelila snimak iz restorana i kratko napisala: „Srećno krštenje sine moj! Voli te majka najviše.“

Podsetimo, Ljuba je nedavno podelio dramu do koje je došlo na samom početku trudnoće njegove supruge, te je tom prilikom otkrio da je Katarina operisala benigni tumor zbog čega je bila na jakoj terapiji ne znajući da je u drugom stanju što je dovelo do straha za zdravlje bebe kada su saznali da će postati roditelji.

Kaća je pokazala stomak i jedna doktorka je rekla da želi da je pogleda. Kaća im je govorila da nešto raste u njoj, da ne prima hormon pomislila bi da je trudna, a ovako se plašila da nije tumor. Doktorka ju je pregledala i rekla da u njoj raste beba i to velika, četiri i po meseca. Tu je počela da plače i da vrišti, bila je ljuta na sve njih što nisu proveravali rezultate“, rekao je on između ostalog u emisiji „Ispovest“ na televiziji „Nova“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz