Pretraži

INTERNET IM OVO NEĆE OPROSTITI: Ovo su najveći Fotošop blamovi sestara Kardašijan (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/khloekardashian

Sestre Kardašijan i Džener su imale popriličan broj "fejlova" kada je korišćenje Fotošopa u pitanju, ali one i dalje ne odustaju pa često nespretno smanjuju struk ili menjaju boju očiju. 

——————– Sponsored ——————–

Mi smo izdvojili nekoliko fotografija na kojima je očigledno da je Fotošop korišćen zbog čega su ih pratioci žestoko isprozivali.



Božićna čestitka Kim Kardašijan

Pred kraj prošle godine, Kim je na svom Instagramu podelila porodičnu fotografiju koja na prvi pogled izgleda savršeno. Međutim, kada su se malo bolje zagledali, neki pratioci su primetili da im Nort, najstvarija ćerka Kim i Kanjea, izgleda nekako čudno. Starleta je kasnije i sama priznala kako se Nort zapravo ni ne nalazi na originalnoj fotografiji već je naknadno ubačena uz pomoć Fotošopa, jer nije bila raspoložena da pozira sa celom porodicom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The West Family Christmas Card 2019

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Dec 13, 2019 at 8:18am PST

"Stara fotka" Kloi Kardašijan

Kloi je jednog običnog ponedeljka rešila da počasti fanove fotkom uz koju im je čestitala ponedeljak i napisala da je to "stara, ali dobra slika". Ovo je nateralo njena pratioce da istraže da li je moguće da je ovo stara slika, budući da na njoj Kloi ne liči na sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Monday 💋 old photo but I like it

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Sep 30, 2019 at 7:20am PDT

Nakon što su fanovi počeli da komentarišu da je malo preterala sa Fotošopom i da uopšte ne izgleda kao ona iz bilo kog perioda, Kloi je isključila komentare na Instagramu.

Šesti prst Kim Kardašijan

Kada su Kim i Kajli udružile svoju snagu u zajedničkoj kolekciji parfema, niko nije ni slutio da će reklamna fotka napraviti pravi haos na internetu. Naime, pratioci su primetili da je Kim toliko stanjila svoje stopalo u Fotošopu da je ispalo kao da ima šest prstiju na levoj nozi.

Kajli na odmoru

Tokom odmora na Bahamima Kajli je često objavljivala seksi fotke u kupaćem na kojima je pokazivala svoju "savršenu" figuru. Međutim, na jednoj od njih, pratioci na Instagramu su joj savetovali da pazi na pozadinu kada planira da fotošopira slike. Naime, Kajli i njena drugarica su pozirale na garnituri sa desenom linijama, koje su na jednoj slici izobličene. I baš čudno, oko njenog struka, te fanovima nije dugo trebalo da shvate o čemu je reč i da je pošteno isprozivaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

her vibe is pretty 🦋🦋

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on Jul 14, 2019 at 12:19pm PDT

Tanak struk Kloi Kardašijan

Samo nekoliko dana pra nego što je objavila trudnoću Kloi Kardašijan je postavila fotku sa odmora na kojoj joj stomak izgleda neverovatno ravan, možda čak i previše. Fanovi su ovo primetili i istakli da ruka njenog tadašnjeg dečka, Tristana Tompsona, izgleda pomalo čudno. Međutim, ovu grešku u Fotošopu su joj oprostili jer su smatrali da je to uradila kako bi sakrila činjenicu da je trudna, pre nego što je vest zvanično objavila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ My Love ❤️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Oct 16, 2017 at 9:12am PDT

Reklama za donji veš

Reklama za brend donjeg veša čiji su glavni akteri bile sestre Kardašijan i Džener je postala pravi hit. Međutim, kada su se ljudi malo bolje zagledali primetili su da nešto nije kako treba da ovom fotografijom. Osim što je stomak Kajli Džener nestao, a poznato je da je bila trudna u isto vreme kad i Kloi Kardašijan. Desna ruka Kortni Kardašijan izgleda veoma čudno. Jasno je da je i ovde "radio" Fotošop.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz