Pretraži

IMPRESIONIRALA SVET: Anđelina Džoli postala pilot! Evo šta je bio njen najveći motiv

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/extratv

Popularna glumica i aktivistkinja Anđelina Džoli je nedavno impresionirala fanove svojom veštinom pilotiranja.

——————– Sponsored ——————–

Džolijeva upravlja sopstvenim avionima od 2004. godine. Ona je za magazin "People" otkrila da je počela da leti zato što se njen sin Madoks, tada star samo 3 godine, interesovao za avione.

  • Svaki put kada Madoks vidi avion, on je zadivljen – rekla je glumica.

Anđelina je licencu pilota dobila u decembru 2004, a početkom 2005. godine je kupila jedan od najsigurnijih jedno-motornih aviona "Cirrus SR22-G2",  koji košta 334.700 dolara.

Avion je bio opremljen specijalnim padobranom koji bi letelicu prizemio u slučaju gubljenja kontrole nad njom. Glumica je uporno radila na tome da postane pilot, a čak joj je se i instruktor pridružio u u Kanadi krajem 2005. kako bi nastavila sa časovima.



Tadašnji suprug Bred Pit je išao sa njom na nastavu dok su živeli u Kanadi. Izvor je tada rekao za "People" da je „potpuno kompetentna i samouverena pilotkinja“.

Džolijeva je uspešno savladala ovu veštinu da bi impresionirala svoje najstarije dete, a nakon toga, u septembru 2017, je priznala da je Madoks, koja sada ima 16 godina, preuzeo porodičnu aktivnost.

  • Veoma je sposoban i uvek me iznenadi – rekla je glumica i dodala:

  • Vežbao je letenje, a onda su me nazvali pre neki dan i rekli: "Med može da ide solo", a ja sam zamalo ispustila telefon!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz