Pretraži

,,IMATI SVOG PSIHIJATRA JE NORMALNO“: Nataša Bekvalac otkrila fanovima svoje najveće tajne (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Bekvalčeva se prvo osvrnula na svoj Instagram profil i navela na koji način ga koristi.

  • Ne gledam vreme kada ću postaviti bilo šta na svoj Instagram. Ne vodim računa koliko često to radim. Brišem samo jako nepristojne komentare tužnih i besnih. Volim da komuniciram sa vama, ovo je jedina društvena mreža koju koristim. Rekli su mi da me uglavnom prate žene… Većina kažu… I posebni muškarci… – počela je ona.


Lepa Nata je progovorila o stvarima koje je pratioci često pitaju na društvenoj mreži i priznala im da sve što objavi nije ulepšano.

  • Pitate me često kako se negujem, kako moje lice tako izgleda, da li vežbam, kako sam uvek tako nasmejana… Već neko vreme ne ulepšavam ništa u svom životu, čak ni na Instagram fotografijama i snimcima… Tako je, kako je. Savršeno ne postoji, zato sam odlučila da vam u narednih nekoliko dana otkrijem svoje tajne. Upoznam sa svim ljudima koji mi pomažu da budem dobro. Sa svojim timom. Upoznaću vas sa najboljima u svojim profesijama… – navela je pevačica i dodala:

  • I ne zaboravite… Lepota dolazi iznutra… Ne postoji šminka ni maska koja može sakriti nezadovoljstvo, tugu, bes. Imati svog psihijatra, psihologa, thetha healing ili reiki učitelja je (što bi moja baba rekla) POD MORALNO… Krećem da vam pišem od sutra, ovo nije reklama, već moja želja da pomognem da se svaka od vas u ova teška vremena oseća što bolje u svojoj koži. Volim vas žene.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz