Pretraži

,,IMAMO PROBLEME, ALI TO ĆE SUD REŠITI“: Emina Jahović progovorila o problemima s Mustafom

Showbiz
0
Photo: Instagram/yaemina

Emina Jahović uključila se u jutarnji program, gde je potvrdila pisanje medija o tome da je s bivšim suprugom Mustafom Sandalom na sudu zato što ne izmiruje obaveze sinovima.Emina i Mustafa razveli su se pre tri godine, a pevačica je nedavno odlučila da obelodani da joj bivši muž duguje veliku sumu novca, budući da nije redovno izmirivao svoje obaveze nakon razvoda.

  • Tužno je da posle dve i po, tri godine, imamo neke probleme. Tačno je da imamo probleme, ali ja sam ostavila da sud to reši kako treba. Ne bih sad želela da pričam o tim temama koje nisu baš lepe – počela je Emina u uključenju.

  • Što se tiče finansijskog segmenta, Mustafa je tu za decu, ali trebalo je da ispuni i neke druge stvari, a to nije radio. On to nije ozbiljno shvatio očigledno. Ovde zakon ozbiljno štiti žene, što je jako lepo i verujem da će biti sve ok i da ćemo se na kraju dogovoriti – dodala je pevačica, koje se uživo u emisiju uključila iz Turske, gde je nakon razvoda nastavila da živi sa sinovima Jamanom i Javuzom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz