Pretraži

,,IMAMO NEKOLIKO DEMOA“: Nucci o duetu sa Vojažem i albumu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Budući da je Nucci obradovao publiku vešću da će nakon dueta "Balkan" on i Voyage izbaciti još jedan zajednički hit, reper je pred našim kamerama ispričao detalje dueta koji njih dvojica pripremaju.

  • Desiće se sigurno. Mi imamo nekoliko demoa, treba da izaberemo šta nam je najjače, tako da s njim je uvek lako. Neizbežno je da će se desiti, toliko vremena provodimo zajedno i sve to lako ide. Biće sigurno neki duet, biće top – priznao je on.


Panić je istakao da ima dosta numera koje su spremne za objavljivanje, pa nam je otkrio da li ove godine planira da izbaci album.

  • Dugo sam razmišljao o nekom albumu, ali mislim da trenutno nije vreme za to zbog epidemiološke situacije. Moje shvatanje albuma je malo dublje i ne gledam to kao zbir 10 pesama koje ću odjednom da grunem na Youtube. Izgleda da će da sačeka 2023. godinu, ali toliko pesama ću da izbacim u ovoj godini da ladno može da se shvati kao album, samo ih neću definisati kao album – zaključio je popularni izvođač za IDJTV.

Ostatak intervjua sa Nuccijem, kao i ekskluzivne priče o Foxu, Sari Reljić, Seksiju pogledajte u novom izdanju IDJHOT-a koji se emituje večeras od 20 sati na IDJTV-u, kao i na našem Youtube kanalu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz