Pretraži

,,IMAM VRLO ZANIMLJIV LJUBAVNI ŽIVOT“: Milica Pavlović progovorila o svojim vezama (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Milica i Nikola dobili su veoma škakljiva pitanja o njihovom ljubavnom životu, te su na našim visokim stolicama otkrili zanimljive detalje o partnerima i vezama.

– Zahtevni smo zato što i dajemo mnogo. Samim tim i sa godinama rastu ti kriterijumi i više si probirljiviji. Rekla bih da tražimo iste stvari u ljudima. I onako teško nam neko zapadne za oko. Za mene je moj Nikola najbolji na svetu i ne može svako da bude sa njim. Verujem da on tako isto misli za mene. Teški smo po tom pitanju oboje – priznala je pevačica i istakla da "ne može svako da ih ima".

Pavlovićevoj nije bilo nimalo prijatno kada smo ih pitali ko je imao turbulentnije veze, te je ustala sa stolice.– Čekaj da malo ubijem tremu, šta da odgovorim – rekla je ona, a onda je priznala.

– Nikola. Iskreno nisam baš htela da ga izdam, ali istina je. Imamo i moje famozne, ja ih zovem "pacijente". Ja sam u pokušajima carica, pobednica – kazala je.

Na kraju su otkrili i čiji je ljubavni život trenutno bolji.

– Nemam 30 i kusur kao Gru kada je izvodio pesmu, pa kaže "i dalje me žele". Imamo 20 i kusur i dalje smo poželjni. Zanimljiv nam je ljubavni život – zaključila je Pavlovićeva.

Pogledajte novo izdanje "Quiz-a" i saznajte kako su Milica i Nikola odgovorili na ostala pitanja:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz