Pretraži

„IMAM SVOJE FAVORITE“: Danica Nikolić otkrila detalje nove sezone IDJShow-a, pa progovorila o izazovima sa kojim se suočava

News
0
Danica Nikolić
Foto: Instagram printscreen/danica_nik

Za nama su tri velike audicije u kojima su brojni talenti stali ispred ovogodišnjih coach-eva Nataše Bekvalac, Darka Dimitrova i Relje Popovića. 



Voditeljka Danica Nikolić koja je već godinama poznato lice IDJTV-a i ove godine vodiće najpopularniji muzički show. Ona je sada, nakon audicija, podelila sa nama utiske o kandidatima, obećala još bolji show, priznala da li ima favorite, ali i dala mali nagoveštaj ko će se ovaj put naći u ulozi drugog voditelja, o čemu se spekuliše već nekoliko nedelja.

Tri audicije druge sezone IDJShow-a su za nama. Koji su tvoji dosadašnji utisci, kako ti se čine kandidati?

  • Ja sam oduševljena, kao i svi gledaoci, na kom nivou je ova sezona. Produkciono, svi mi kao tim i pojedinci, ali i takmičari. Toliko sjajnih ljudi se prijavilo, mnogi su jako talentovani i mislim da će nijanse presuditi ko ce ući u dalje faze takmičenja.

Da li misliš da su takmičari ove sezone odvažniji što se tiče svojih autorskih pesama nego što je to bio slučaj u prvoj sezoni?

  • Mislim da jesu. Sa mnogo više samopouzdanja su se predstavili nego učesnici prošle godine, a samim tim su i odlučivali da se predstave sa pesmama koje javnost do sad nije čula. 

Pitala si žiri da li imaju svoje favorite. Da li ih ti imaš i da li bi nam izdvojila nekog ko je po tebi savršen za ovaj projekat?

  • Imam favorite, iako sam na kraju prošle sezone rekla da neću imati i da se neću vezivati za nove takmičare. Bilo je nemoguće, jer se prijavilo toliko sjajnih i autentičnih ljudi. Moj zadatak je da se to ne vidi, zato ću se potruditi da ne otkrijete ko je u pitanju. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IDJShow (@idjshow)

Poznato je da će ti se na sceni uskoro pridružiti jedan kolega. Da li bi mogla da nam daš neki mali hint ko će to biti?

  • Mogu da vam otkrijem da je to osoba koja je publiku očarala svakim svojim pojavljivanjem na javnoj sceni. Jedinstvena osoba koja će doneti IDJShow-u još jednu posebnu energiju. Kada sam čula ko mi je partner u drugoj sezoni nisam mogla baš da pretpostavim kako ćemo funkcionisati iako se dobro znamo i družimo, ali sada na probama vidim da funkcionišemo odlično i da ćemo biti dobri partneri na sceni. 

Prošla sezona je bila spektakularna. Da li osećaš veću odgovornost i da li misliš da će ova sezona nadmašiti prvu?

  • Ova sezona na neki način već jeste nadmašila prvu, a sigurna sam da će tek da prevaziđe prošlogodišnju. Imam mnogo veću odgovornost, jer je sve na višem nivou i želim i ja da budem dorasla baš svemu što ćemo predstaviti gledaocima. Možda sam na neki način i sama sebi stvorila veću tenziju nego što treba. Važno mi je da kad uđemo u top 12 budem na nivou zadatka, ali i da uživam u svakoj sekundi rada. Ja sam host ovog takmičenja i želim da prenesem lepu atmosferu, da učinim da bude ugodno i žiriju i takmičarima, da budem dobra spona izmedju njih, da gledaoci preko moje energije osete kako je u studiju ali i da postavim pitanja koja će podgrejati sve. 

 

Ima li smo priliku da čujemo za novo pravilo – veto. Da li možemo da očekujemo još neka iznenađenja ove sezone?

  • Ne bih mogla da vam otkrivam mnogo, jer su to sve iznenađenja kao što je i veto bilo. Svakako očekujte mnogo toga. Ako su vas audicije oduševile zamislite samo šta vas očekuje u nastavku takmičenja. 

 

Koji je tvoj najveći izazov u ovoj sezoni?

  • Moj najveći izazov je da u potpunosti uživam u ovoj sezoni. Uvek imam osećaj da sam u nekom grču da li će sve biti u redu pa mi se čini da ne uživam 100% zbog toga. Radim najlepši posao na svetu, tu smo da se zabavimo i da stvaramo nove zvezde, iza svega ovoga stoji sjajan i profesionalan tim i uvek ponavljam sebi – zabavljaj se! 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News