Pretraži

„IMAM STVARI I OD 100 DINARA“: Aleksandra Prijović nije rob luksuza, priznala gde najviše voli da kupuje

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/aleksandraprijovic

Pored brojnih zakazanih nastupa, ona je rasprodala skoro dve Beogradske arene i vredno priprema koncertnu turneju na jesen.



I pored velikog uspeha, pevačicu i dalje prati glas da je ostala skromna, te da se ne bahati i ne iskorišćava svoj status zvezde.

Tako je Aleksandra sada iskreno progovorila o odrastanju , ali i koliko je ponosna što danas sama može sve sebi da priušti.

Kada sam bila dete, uvek sam kupovala ono što sam u tom trenutku sebi mogla da priuštim. Volim što danas mogu sve sama sebi da kupim i da sebi priuštim i neke stvari koje su možda i skuplje. I to niko ne može da mi prebaci – rekla je ona.

Aleksandra je za "Kurir" otkrila i da se ne libi da kupi jefitnije stvaru, te da su joj kineske radnje omiljene.

Imam stvari i od 100 dinara. Evo, priznaću ti sad nešto, ali najiskrenije. To znaju moji prijatelji, moje omiljene radnje su kineske! To moram da kažem. Pored svega što kupim i skuplje i jeftinije od stvari, ostala mi je posebna emocija kada su Kinezi u pitanju.Kada sam bila mala i pošto su mi roditelji bili razvedeni, uvek sam išla kod bake i deke, ali i kod tate, i uvek smo se nalazili na granici. I kada su deka i baka dolazili po mene, uvek smo u "jugu" pričali šta ćemo da kupimo kod Kineza. Meni je to nekako ostalo od detinjstva i sad kad uđem u kinesku radnju, ne znam gde pre da gledam. Odem i tri sata ne mogu da izađem iz radnje. To je neki osećaj… Bolje mi je kod Kineza nego u "Dioru"! Brže izađem – priznala je pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz