Pretraži

„IMAM PRAVO DA SE OSEĆAM LOŠE“: Mirka Vasiljević otkrila kako je biti majka četvoro dece

Showbiz
0
Photo: Instagram/savicvujadin

Kako je rekla, dešava joj se da zaboravi da se nedavno porodila, te da se oseća premoreno.

  • Vrlo često zaboravim da sam se skoro porodila, kada me uhvati žuta minuta i kada se osetim preumorno, kada mi nije dan, gledam kako da pomognem sebi, ali i drugima, ali kažem sebi: "Pa, čekaj, čoveče, prošlo je samo četiri meseca, možda imam i pravo da se nekad osećam loše", trudim se da brzo povučem ručnu, ali nisam naučila tako da živim – rekla je Mirka u jednoj emisiji.
Photo: Instagram/savicvujadin

Photo: Instagram/savicvujadin

 

Glumica se trenutno nalazi na Kipru, gde sada živi zbog fudbalskih obaveza svog supruga Vujadina Savića, a upravo u ovoj zemlji se i porodila.

Njeni najmiliji ipak su imali prilike da upoznaju bebu.

  • Bila sam skoro u Srbiji, kako bi se naši najmiliji upoznali sa bebom, kao i da bih se videla sa dragim ljudima, ali je to bilo i poprilično ograničeno, što zbog praznika, što zbog korone, pa smo i mi bili zatvoreni zbog silne papirologije oko ulaska u drugu državu, tako da mi je u proteklom periodu najbolja drugarica bila Netfliks, gledala sam neke kvalitetne projekte, što i nije loše za moj posao i neku buduću ulogu – navela je ona i dodala da će se uskoro vratiti u našu zemlju.


  • U maju se završava ugovor sa fudbalskim klubom u kom Vujadin trenutno igra, tako da – ponovo selidba! Ja se vraćam u svoju oazu, a to je Beograd, zajedno sa decom, a što se tiče Vujadina, na njemu je da odluči šta će, gde će i kako će sa svojim timom ljudi, pa ako je tu dobrodošlo za nas, da ima uslova za nas što se tiče škole, pridružićemo se. Bogu hvala, imamo gde da budemo – zaključila je Mirka u toj emisiji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz