Pretraži

,,IMAM GRIŽU SAVESTI, NIJE BIO VELIKA LJUBAV“: Tara Simov iskreno o vezi sa Sha

Showbiz
0
Photo: Instagram/tarasimov Instagram/nenadaleksicsha
  • Moj pas je kod njega, i to je to. Ja nemam kontakt sa njim, on provodi vreme sa mojim društvom što meni jako smeta. Nenad je mene zavadio sa par ljudi sa kojima sam ja provodila vreme i to je to. Ne znam šta će on u mom životu više. Mnogo sam besna. Ja sam rekla da on ima alibi za neke stvari, ali treba da bude svestan svog odnosa i ovog odnosa sada – pričala je Tara.

Simova je priznala da reper nije bio njena velika ljubav.

  • On je meni pričao neke stvari, kajem se, sramota me.Bila je sitna ljubav, zahvalna sam na svemu, ali te dobre stvari su mnogo manje nego loše. Ne želim ga više u svom životu – istakla je Tara.


  • Kontrolišem sebe da ne govorim ružno. Svesna sam da sve stvari koje radi radi iz dobre namere. Hvala mu na svemu ali ne treba mi više. Svesna sam lepih stvari, ne mogu da mrzim nikoga. Ja sam od tog čoveka pobegla. On i ja imamo dogovor da se on ne oglašava više. Zanela sam se zatvoren prostor. Neka časti dok te love strasti. Ljubavi nije ni bilo u našem odnosu – objasnila je Tara.

Tara Simov ne može da veruje da njene drugarice vreme provode sa njenim bivšim dečkom, Nenadom Aleksićem.

  • Meni se sve raspalo, ja više nemam najbolje drugarice, ja njima neću preći preko ovoga. Maja mi je rekla da joj je… rekla da je razočarana u mene i da su one blejale sa Ša i dok sam ja bila sa njim. Ja se družim sa njom deset godina. Još ona kaže Maji da mi ne kaže da je April kod njega, jer ću da popi*dim… Šta ako se ja smuvam ovde? Njemu neće biti dobro, on će sve porazbijati. Imam grižu savest zbog njega, njegove bivše žene – rekla je plakajući Tara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz