Pretraži

„IMAM DEČKA, ALI MOŽEŠ DA ME DODAŠ NA INSTAGRAMU“: Mahrina oduševljena nastupom ovog kandidata u IDJShow-u (VIDEO)

News
0
Screenshot: Instagram/mahrinaye

Din je za žiri izveo mash up tri pesme. Prvi deo je njegova pesma na nemačkom, drugi deo je numera "Nina" od Devita, a treći deo pesme je pesma "Takvi kao ja", jednog od članova žirija – Relje. On je uz gitaru izveo akustičnu verziju ovog mash up-a.



IDJCoach-evi nisu krili koliko su oduševljeni njegovom izvedbom, posebno Darko Dimitrov, koji je na ovog kandidata stavio i veto, što bi značilo da, ukoliko Din prođe u top 12, biće u Darkovom timu

Isečak njegovog nastupa ubrzo je postao viralan i na društvenim mrežama, a jedna od prvih koja je reagovala na Dinovo predstavljanje bila je i prošlogodišnja učesnica IDJShow-a, Mahrina, kojoj se, prema svemu sudeći, veoma dopao ovaj kandidat, te je priznala da je on njen favorit.

  • Ovo je definitivno moj favorit u ovoj sezoni – istakla je ona na u svom snimku na Tiktoku i onda mu se direktno obratila:

  • I, ako hoćeš, možeš da me dodaš na Instagramu, iako imam dečka – iznenadila je ona, a mnogi su se pitali šta će njen dečko reći na ovaj video.

Podsećamo, poznato je da je Mahrina već neko vreme u vezi sa novim partnerom, kao i da nije želela da javnosti otkriva njegov identitet.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News