Pretraži

„IMALI SMO VEOMA IZAZOVAN PERIOD“: Luna i Marko sumirali prvu godinu zajedničkog života

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Iako su se oni u opštini venčali 16. maja prethodne godine, par je odlučio da za godišnjicu braka obeleži dan kada su se uzeli u crkvi, odnosno 18. maj.



Popularni par odlučio je i da za ovu priliku posete jedan beogradski restoran, gde su uz romantičnu večeru proslaviti sve ono što su postigli za to vreme.

Kako su prikazali na videu koji su postavili na Jutjub kanalu, oni su na putu do restorana razgovarali, a Marko je najpre upitao Đoganijevu kako je njeno mišljenje o njihovom braku, na šta je ona odgovorila.

  • Hoćeš iskreno ili da lažem? Šalim se, samo iskreno. Znaš kako, ni u jednom odnosu nije sve sjajno i moram da kažem da smo mi imali jako izazovnu godinu, u smislu da se nismo samo venčali i to je to – rekla je ona i podsetila da su upravo tokom prve godine braka postali roditelji preslatke devojčice Mije koji sada ima jedanaest meseci meseci.

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Nismo od onih parova koji se uzmu pa onda putuju, uživaju sami…Mi smo dobili ćerkicu, bilo je tu svega i svačega, ali sve smo timski izdržali, zajedno smo se držali. Kada muž i žena izdrže zajedno prvih nekoliko meseci sa bebom, sve mogu. A mi smo to i dokazali – istakla je Luna i dodala da, naravno, kao i kod svih, stvari ne funkcionišu uvek baš najbolje.

  • Posvađamo se, ne slažemo se u svemu, ali volimo se – rekla je ona, a Marko su ubacio:

  • Ja te obožavam – poručio je on.

Kada je u pitanju sam brak, bivše rijaliti zvezde smatraju da se njihov odnos nije mnogo promenio od trenutka kada su zvanično postali muž i žena.

  • Brak nije ništa specijalno promenio, osim što imamo papir, prsten na ruci i imamo malo veću dozu odgovonosti – složili su se oni nakon čega su stigli u restoran, proslavili godišnjicu, te se vratili u zajednički stan.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz