Pretraži

„IMALI SMO RITUAL NA POČETKU DANA“: Relja dobio poklon od takmičarke, pa se prisetio mame i najlepših porodičnih uspomena

News
0
Foto: IDJTV

Svako od njih večeras će se predstaviti jednom od članova žirija, a ono što kandidati ne znaju sve do trenutka razgovora, jeste to koji član žirija je tražio razgovor baš sa njima. 



Prva od njih bila je Tijana Trivić, koja je obavila razgovor sa Reljom. 

– Neću mnogo da okolišam, tvoja audicija je ostavila jedan od jačih utisaka na mene i druge članove žirija – rekao je Relja, nakon čega je takmičarka priznala da nije bila zadovoljna svojim nastupom na audiciji. 

– Nisam bila zadovoljna zato što mi je matrica krenula prebrzo. Od tog stresa disanje mi je bilo potpuno poremećeno, nisam mogla da dođem do daha, ali kad sam čula vaše komentare nisam više mogla da tražim zamerke – rekla je Tijana, a potom otkrila da je pripremila iznenađenje za žiri. 

Foto: IDJTV

Foto: IDJTV

 

Ona je, naime, Relji poklonila komplet motivacionih poruka – nalepnica, koje je sama dizajnirala, a ovaj gest podsetio je Relju na lepe uspomene koje ga vežu za porodicu. 

– Moja mama je imala isto ovako gomilu poruka, pa smo mi imali ritual na početku dana. Ovako, nasumično izvučem i to mi bude poruka za dan. "Zalužuješ ljubav koju pružaš drugima". Predivno! – rekao je Relja. 

 

https://youtube.com/watch?v=OzUhGTTyPSY%3Fsi%3D9GaOPFVZ7bKyN-iG


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News