Pretraži

,,IMALA SAM HORMONSKI DISBALANS“: Aleksandra Mladenović otkrila da li je izoperisala svoje lice

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Naime, Aleksandra se nedavno nakon pojavljivanja u jednoj emisiji našla na meti kritika da je izoperisala svoje lice, na početku razgovora zanimalo nas je da li ima istine u tome.

Ja se nisam izoperisala, već sam pričala o tome. Ja sam dobila hormonski disbalans i ugojila sam se, naglo sam se ugojila prošle godine, kada je bila korona i kada ništa nismo radili, ja sam se nervirala i to se desilo iz zdravstvenih razloga, ko je razmišljao tada da treba da ide kod plastičara i kod hirurga da menja svoj lični opis. Mene to više ne dotiče, nekako sam to prevazišla. Jesam sam se ugojila, pa sam smršala, imam u planu još da smršam, neko kilo da oslabim, ali prosto ti komentari me više ne pogađaju i ne dotiču – istakla je ona.



Takođe, zanimalo nas je i kako komentariše naslove da je u finansijskoj krizi.

Ja ovo prvi put čujem, to nisam čula iskreno. Nisam videla, ne znam kada je to izašlo, ali ne brinite ljudi nisam bankrotirala sve je u redu, Bože sad sam zatečena, ali dobro nema veze, neka misle da sam bankrotirala, da bankrotirala sam – rekla je Aleksandra kroz smeh.

S obzirom na to da je dugi niz godina na muzičkoj sceni, pitali smo je kako na nju utiču negativni komentari.

Što bi me to nekako zanimalo, neki nebitnjakovići, ili neko nema šta da radi pa sedne i kuca, njemu je cilj da me uvredi, a to što je on nesrećan i živi nesrećni život to nema veze. Bitno je da on nekako povredi Aleksandru Mladenović iz nekog svog razloga neznanog. Prosto me to ne dotiče više – bila je iskrena.

I za kraj istakla je šta to novo sprema za svoju publiku, koja novu duetsku pesmu može očekivati na proleće.

Spremam novi duet, duet sa mojim kumom Nenadom Manojlovićem, i duet sa jednom mojom koleginicom, čekamo da se napiše tekst, i da se uradi spot. Tako da, prvo će izaći duet sa kumom pa onda sa koleginicom – završila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz