Pretraži

,,IMALA SAM BURNU VEZU“: Andreana Čekić progovorila o fizičkim okršajima sa bivšim

Showbiz
0
Photo: Instagram/ andreanacekic

Budući da je njihova veza bila turbulentna i da su osvanuli razni naslovi o njihovim svađama i krahu veze, Andreana se osvrnula na taj period i otkrila kako je podnela natpise o njenom privatnom životu.



  • Sve to mi se desilo prvi put u životu. Tada nisam želela ništa da demantujem, bilo mi je jako teško. Dosta se neistina provlačilo, dosta ljudi se oglašavalo i davalo intervjue… Nisam znala šta da radim, da li da ih tužim… Bila sam kao u nebranom grožđu, ali prošlo je. Ta veza je prošla. Ni za čim ne žalim. I kada sam, možda, pravila greške, bila sam u skladu sa njima. Sa ove tačke gledišta, sada više ne bih pravila takve greške – rekla je pevačica.

Pripadnici sedme sile su brujali o tome kako je u njihovoj vezi dolazilo do fizičkih okršaja, a Andreana je priznala da li je to istina.

  • Hajde da kažemo ovako. Imala sam burnu vezu, a ja nisam konfliktna osoba. Nisam navikla da živim takvim tempom i vratila sam se u svoje prvobitno stanje. A što se tiče raznih napisa, samo ću reći – gde ima dima, ima i vatre. Ne bih da ulazim dublje u to – istakla je ona za 24sedam.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz