Pretraži

IMALA DOBAR RAZLOG: Selena Gomez na dodeli SAG nagrada izašla bosa na binu

Showbiz
0
Photo: Instagram/selenagomez

Ona je očarala prisutne crnom haljinom Oskara de la Rente, koju je uparila sa ogrlicom marke Bvlgari, vrednoj oko milion dolara, dok je za obuću izabrala crne Louboutin štikle.

Kada je bila dodela nagrada, Selena je izašla na scenu zajedno sa svojim partnerom u filmu "Samo ubistva u zgradi" Martinom Šortom kako bi primila pehar za izuzetnu žensku glumicu u sporednoj ulozi.

Međutim, umesto da nosi crne cipele koje je imala dok je šetala crvenim tepihom, ona je na binu izašla otpuno bosa i šokirala publiku.

  • Šta se dogodilo sa cipelama Selene Gomez? – upitao je novinar dok je prenosio snimak glumice kako izlazi na scenu i drži svoju haljinu kako ne bi vukla po zemlji.

Snimak, koji je pregledan više od 135.000 puta, izazvao je pohvale i aplauze gledalaca i obožavatelja, koji su smatrali da je Selenin izbor za svaku pohavlu. 

  • Selena Gomez bosa na dodeli SAG nagrada i sviđa mi se – pisala je jedna tviterašica, dok je druga rekla:

  • Ako neko može da izađe na scenu bos, to je Selena Gomez.

Ubrzo je isplivao još jedan snimak koji objašnjava zašto je pevačica morala da se izuje. Ona je, vidi se na videu, dok je hodala crvenim tepihom u jednom trenutku proklizala, pala na kolena i jedna potpetca joj se potpuno otkinula.

Ta situacija dobro objašnjava odluku da na binu ovog puta izađe bosa i tako vrlo elegantno spreči mogući gaf.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz