Pretraži

,,IMAJU ZA ČIM DA PATE“: Bekvalčeva iskreno o bivšim ljubavima

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Bekvalac se osvrnula na svoje odlaske kod psihijatra i istakla da ima poverenja u stručnjake s kojima radi da njene intimne ispovesti neće izaći u javnost. Ona je otkrila i šta radi u momentima kada je tužna.



  • Nemam vremena da se zatvorim i plačem, ali da imam sigurno bih odvojila jedno pet dana samo za mene i depresiju. Počela sam da vodim računa o svom mentalnom zdravlju, u nekoliko navrata sam bila baš tužna bez razloga. To mi je bilo crveno svetlo da sam upala u nešto što ne znam šta je, pa sam potražila pomoć onih koji znaju šta je to nešto – priznala je Nataša za domaće medije. 

Pevačica je prokomentarisala i svoj ljubavni život i otkrila da li mašta da prionađe muškarca sa kojim će ostariti.

  • Nikada nisam moralisala, ja sam žena od krvi i mesa koja živi život. Nisam svetica, ali sam u periodu kada mi je fokus na deci. S druge strane, radim i svoj posao na visokom nivou i nemam vremena ni za šta drugo, a da budeš u emotivnom odnosu zahteva posvećenost. Ne mogu da zamislim da me neko sada pita: gde si bila? Osilila sam se u svojoj samostalnosti – ispričala je ona i odgovorila na pitanje da li bivši partneri pate za njom:

  • Imaju za čim i da pate, zato što sam savršena – našalila se Nataša. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz