Pretraži

,,IMA NOSIĆ NA MAMU, OBRAŠČIĆE NA TATU“: Bore iz grupe THCF ekskluzivno za IDJHOT o ćerki Mili

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Naša ekipa se našla sa njim kako bi saznala prve utiske novopečenog oca, koji ne krije svoje oduševljenje.

Beba je došla pre dva dana u stan, tako da sam tek dva dana onako pravi tata. Ovako je sve ostalo bilo nešto zamišljam, pa mi pričaju kako će biti, e sad ja to osećam onako na terenu – rekao nam je Bore na početku razgovora.Takođe, reper nam je otkrio koliko se njegov život promenio od kako je ćerka došla u njihov dom.

Ono što definitivno mogu da primetim je da imam neku energiju i volju za sve. Ništa me ne mrzi, jurim, celu noć i ceo dan, to je prva stvar. Druga stvar, preispitivanja, dolaze sama po sebi, sad je tu ćera nema nazad, prelep je oseća, ja sam spreman na to, to sam želeo i nemam neku preveliku frku – istakao je on.

Zanimalo nas je i kako se sada njegova supruga Milica oseća.

Zanimljivo je kad sam je vodio u porodilište, ona je pročitala da zbog ove situacije može samo jedna kesa, i ona je ponela kesu veću od mene sa šminkom, sestra kada je videla krenula da se hvata za glavu, a Mica mi stalno priča da hoće da bude lepa kada se porodi. Ona je dobro, hvala Bogu, kratko i jasno majka je majka – iskren je bio on.

Za nekoliko dana provedenih sa ćerkom, otkrio nam je i na koga Mila liči.

Ima nosić na mamu, okice na mamu. Ima tatine obrve i obraščiće, ima tatinu bradu. Sada kada je posmatraš kao bebu ima pola pola – završio je on.

Za kraj intrervjua IDJTV ekipa Boretu je uručila poklon a u pitanju su Jordan patike za njegovu mezimicu.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz