Pretraži

,,IMA JOŠ STRANICA DA SE ISPIŠE“: Evo kada Đoković napušta tenis

Showbiz
0
Photo: Instagram/djokernole

Nakon što je sinoć Nole izgubio od Medvedeva, ceo svet je ostao razočaran, a on još vše. 

Na samom kraju finala, Đoković je govorio o svojoj porodici, a kada su ga emocije preplavile, vidno slomljen je napustio konferenciju, kako prenose mediji.  

  • Nažalost, tako je kako je, završetak nije idealan, ali moram da budem ponosan zbog svega učinjenog. Uspešna godina, tri slem titule i finale. Ne želim da patetično zvučim i da se žalim, jer imam toliko toga na čemu treba da budem zahvalan. Nezahvalno je i nekorektno pričati o… Naravno da me boli, čovek sam i imam emocije, ali podsećam sebe koliko neverovatno mnogo imam sreće u životu – bog i anđeli su me podržavali svih ovih godina i na tome sam im večno zahvalan, i zbog toga sam i ovde, da se razumemo. Ima još stranica da se ispiše – rekao je Novak. 


Naravno, život je potpuno drugačiji, ja sam i suprug i otac, imam druge prioritete kada se život sagleda u celini. Želeo bih više da budem sa decom, to sam sebi obećao jer… Odsustvo me boli dosta… Izvinjavam se. Uhhh –  rekao je kroz suze najbolji teniser sveta , usta i napustio konferenciju.  

Ono što mnoge zanima, kako navijače, tako i igrače, jeste to do kada Novak planira da se bavi tenisom. Prema rečima njegovog oca Srđana Đokovića, Nole neće skoro u penziju. 

 Novak neće tako skoro u penziju. Planira da odigra i Olimpijske igre u Parizu. Nisam kao njegov otac za to, ali on ima 34 godine i on odlučuje o svojoj karijeri i svom životu. Tu sam da mu udelim savet koji će on poslušati ili ne. Slušao me je dovoljno i vidim da nisam pogrešio nigde – rekao je on za medije. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz