Pretraži

„IMA DOSTA NEKOMPLETNIH REPERA“: Grupa THCF o mlađim izvođačima na sceni (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Grupa THCF naredne godine proslaviće 20 godina postojanja, a kao neko ko je toliko godina na sceni, otkrili su šta zameraju mlađim izvođačima.



Naime, oni su u našoj emisiji odgovarali na pitanja fanova, a između ostalog, jedno od njih glasilo je "Šta fali današnjim reperima u odnosu na vas koji ste se pojavili ranije?", na šta je Bore odgovorio:

Pa fali im čitav niz koraka, to pravo ulično odrastanje, pravi put od mongupa iz kraja do prepoznatog lika koji bi kroz svoje načine stekao poštovanje u kraju, nakon čega tek dolazi snimanje pesama – rekao je on i dodao:

– U poslednje vreme fali im i smisao za biznis, jer sada deluje da oni sve sami rade, a zapravo stoji čitav tim ljudi iza njih koji se time bavi. To su i dalje klinci koji su samo trenutne zvezde. Kada o tome pričamo, ima dosta nekompletnih repera na sceni, a kompletni su samo oni koji sami vode svoje bankovne račune, sami organizuju spotove i nastupe i grade svoj stil – objasnio je Bore.

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Screenshot: Youtube/IDJTV™

 

Ipak, oni su otkrili da najviše vole da nastupaju sa pevačicom Nikolijom, jer uvek atmosferu dovedu do usijanja.

Ona privlači žensku publiku, dok nas više prate braća, a to kad se spoji je fenomenalno – rekao je Stefan.

Pogledajte novo izdanje emisije "One on one" i saznajte šta je grupa Thcf rekla o njihovoj kariejri, prijateljstvu koje traje 30 godina, Voyage-u i Nucc-iju, kao i da lis u nekog odbili za duet:

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz