Pretraži

ILON MASK DOBIO 11. DETE: Sve se dogodilo u tajnosti, a ime koje je dao nasledniku iznenadilo je sve

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/TED

Poznato je da jedan od najbogatijih ljudi na svetu paralelno sa dve žene, sa kojima sada ukupno ima jedanaestroro dece.



On je dobio dečaka sa muzičarkom Kler Eliz Bušer, poznatijom kao Grajms, sa kojom već ima dvoje dece. Kako prenose mediji, sve se dogodilo u tajnosti, međutim, u najnovijoj biografiji o osnivaču Tesle, koja će biti objavljena 12. septembra, par je sinu dao neobično ime – Tehno Mekanikus. Njegov nadimak je navodno Tau

Mask i Grajms su prvo dete dobili u maju 2020. i dali mu ime X Æ A-Xii, a nadimak mu je X. Manje od godinu dana nakon njega, kada su već raskinuli, na svet je došla i devojčica putem surogata, a nazvali su je Eksa Dark Sidarijel, ali je zovu Y. 

On ima još ima petoro dece sa prvom suprugom Džastin Vilson, a prvo dete im je nakon samo par dana preminulo. Mask je takođe nedavno dobio blizance sa direktorkom svoje kompanije "Neuralink" Šivo Zilis. Kako strani mediji pišu, bebe su začete putem vantelesne oplodnje, a Mask je bio "donor".

O svojoj odlucii da ima decu sa nekoliko različitih žena, pa čak i u isto vreme Mask je odgovorio sledeće:

  • Dajem sve od sebe da poboljšam natalitet koji je u krizi. Kolaps stanovništva zbog niske stope nataliteta je mnogo veći rizik za civilizaciju od globalnog zagrevanja -rekao je ranije Ilon.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz