Pretraži

IDJTV GLASANJE JE ZAVRŠENO: Najviše pobeda odneo je ovaj poznati reper!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Generacija Zed, Youtube/KDM Exclusive

Glasanje je završeno 31. decembra u ponoć, a kao što smo obećali, glasove iz ankete i komentare sa Instagrama smo prebrojali, pa je došlo vreme da proglasimo pobednike.

Naši izvođači imali su uspešnu 2021. godinu, a evo koji su, prema mišljenju publike, bili najbolji i svojim numerama obeležili prethodnih 12 meseci:

1. NAJBOLJI MUŠKI IZVOĐAČ – VOYAGE – 49.39 %

Screenshot: Instagram/ voyage.mp3

Screenshot: Instagram/ voyage.mp3

 

U kategoriji za najboljeg muškog izdvođača izdvojio se Voyage, koji je na IDJ anketi "zaradio" ubedljivo najviše lajkova, odnosno 49.39 odsto ukupnog broja glasova.

On je tako osvojio zasluženo prvo mesto, jer je ove godine, nakon ljubavnog kraha sa Breskvicom odlučio da se maksimalno posveti muzici. Njegov trud urodilo je plodom, pa je ova godina definitivno je bila najuspešnija u Vojaževoj karijeri do sada. On je izbacio triologiju "Balkan" i singlove "Euforija", "Uloge" i "Kartel", koje su odnele milionske preglede na Jutjubu. Takođe,  imao je i veliki broj saradnji sa drugim izvođačima.

2. NAJBOLJI ŽENSKI IZVOĐAČ – TEODORA DŽEHVEROVIĆ – 61.89 %

Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Photo: Instagram/teodoradzehverovic


Za kategoriju najboljeg ženskog izvođača u 2021. godini, prema glasovima publike, izdominirala je pevačica Teodora Džehverović, koja je odnela 61.89 odsto ukupnog broja glasova.

Tokom ove godine Džehverovićeva je za svoju publiku snimila nekoliko hitova među kojima su "Gasolina", "Kučka" i "Vu", kao i duete "Candy" u kom je gostovala MC Stojanu, "Malena" sa Eminom Jahović, "Voli me, voli me" sa Stojanom.

3. NAJBOLJI HIT GODINE – Voyage "KARTEL" – 34.93 %


Mladi reper pobedio je i u kategoriji najboljeg hita godine i to sa 34.93 odsto glasova. 

On je u sklopu trilogije "Balkan" objavio pesmu "Kartel" kojom je oduševio publiku. Ovaj hit, koji je izbačen 3. jula 2021, sada broji više od 19 miliona pregleda na video platformi.

4. NAJBOLJI DUET – VOYAGE x NUCCI "BALKAN" – 63.58%


Za 2021. godinu fanovi su za kategoriju "najbolji duet" izabrali dva velika imena na muzičkoj sceni, koji su pre četiri meseca snimili pesmu koja je na Jutjubu pregledana više od 22 miliona puta. Voyage i Nucci pesmom "Balkan" odševili su fanove, pomerili granice svojom saradnjom i postavili nove standarde u muzici.

5. SPOT KOJI JE OBELEŽIO 2021. GODINU – VOYAGE x SNIK "BOUNCE" – 40.21%


Internacionalna saradnja Vojaža sa najpopularnijim grčkim reperom u celom regionu je digla veliku prašinu, a odnela je i prvo mesto kada je u pitanju najbolji spot u prethodnoj godini.Spot je izašao u julu i rađen u u Grčkoj, u produkciji IDJVideos-a, koji je još jednom potvrdio zašto je prvi u svojoj branši. Na Youtube-u broji čak 14 miliona pregleda.

Čestitamo našim izvođačima, a rezultate glasanja možete pogledati i OVDE.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz