Pretraži

IDJTV GLASANJE: Izaberite najbolji duet u 2021. godini!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Brojne saradnje koje su naši poznati izvođači ostvarili urodile su plodom, a kako je pred nama kraj godine, pravo je vreme da se izabere duet koji je, prema vašem mišljenju, definitivno obeležio 2021.

1. MC Stojan x Teodora – "Candy"


Duet MC Stojana i Teodore Džehverović "Candy" izašao je istog dana kada i "Voli me, voli me" i oba su postala ogromni hitovi koji trenutno broje milionske preglede. Slušali su se cele 2021. godine, a sigurno je da će nastaviti da se slusaju i u 2022.

2. Corona x Devito – "Drip drip"


Corona Devito oduševili su publiku sa pesmom "Drip Drip" sa kojom je Corona otvorio treće poglavlje albuma "23", "Showtime". Sa ovim duetom izvođači su napravili totalni bum na našoj muzičkoj sceni. Fanovi tvrde da su se dva najjača izdvođača sa scene spojila i napravila remek-delo za kraj godine.

3. Voyage x Snik – "Bounce"


Voyage i Snik su definitivno postavili nove standarde kada su izbacili pesmu "Bounce". Vojažu je ovo druga
internacionalna saradnja. Ubrzo nakon što je pesma izbačena, na društvenim mrežama je objavio kako se "Bounce" nalazi na 35. mestu širom sveta, što znači da ga je ova numera lansirala direktno među najveće zvezde na muzičkoj sceni.

4. Vuk Mob x Paula – "Tona"


Vuk Mob predstavio je javnosti sredinom avgusta novu kolaboraciju koju je uradio u saradnji sa Paulom Hublin, bivšom rijaliti učesnicom.



Numera je za samo pola sata od objavljivanja sakupila nekoliko hiljada pregleda, dok danas ova numera broji čak dva i po miliona slušanja. Spot obiluje provokativnim scenama, od kojih je jedna i na bazenu Vuka Moba, koji je neizostavna lokacija u njegovih poslednjih par spotova. 

5. Voyage x Nucci – "Balkan"


Dva velika imena na muzičkoj sceni pre četiri meseca snimili su duet koji je na Jutjubu pregledan više od 22 miliona puta. Voyage i Nucci pesmom "Balkan" odševili su fanove, pomerili granice svojom saradnjom i postavili nove standarde u muzici.

Glasanje traje do 31. decembra u ponoć!

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz