Pretraži

IDJShow: Veče iznenađenja! Pogledajte ko se najbollje snašao u novoj emisiji, a ko se zaljubio!

News
0
Photo: IDJSHOW

Pored nastupa takmičara, gledaoci su imali prilike i malo bolje da ih upoznaju kroz njihove lične priče, dok je Teodora ovoga puta otišla korak dalje, te otkrila da se jedna njena takmičarka zaljubila u nekog kandidata. 

Ono što je novost u okviru IDJShow takmičenja jeste da od ove epizode dalji plasman kandidata zavisi kako od žirija, tako i od glasova publike. Ti glasovi publike se mere i sabiraju kroz lajkove, šerove i komentare na društvenim mrežama.



Ukoliko se desi da dva kandidata imaju isti broj glasova, kandidat koji ima veću podršku publike imaće i bolji plasman.

Produkcija IDJShow-a po prvi put je otkrila šta dobija pobednik emisije, a to je IDJCoin.

IDJCoin je virtuelna valuta čija je početna vrednost 30.000 evra. Ta valuta menjaće se u zavisnosti od ukupnog plasmana takmičara kroz emisije. Ukoliko je plasman lošiji, vrednost se smanjuje, što je plasman bolji, vrednost IDJCoin-a raste. Ova valuta za sada vredi samo u muzičkoj industriji.

Već naredne nedelje, sa početkom u 20 časova samo na IDJTV isti zadatak ima i ostalih sedam kandidata. IDJCoach-evi ovog puta nisu štedeli kandidate, te su po prvi put osim pohvala pale i oštre kritike na račun stvari koje u toku ovih nastupa nisu bile najbolje. Kakvi će biti u narednoj epizodi, imaćemo priliku da saznamo već 1. maja.

Kako je izgledala cela emisija, pogledajte na linku: 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News