Pretraži

IDJSHOW TURNEJA: Evo gde će naši kandidati nastupati ovog leta (FOTO)

News
0
Photo: IDJ

Tako, publika će imati prilike da u julu i avgustu isprati nastupe svojih favorita, ali i svih učesnika koji su nas zabavljali prethodnih meseci.



Prvi nastup imala je Mahrina, koja je turneju otvorila 12. jula na beogradskom splavu "Hot mess", a sudeći prema objavama na mrežama, ona je pevala pesmu koju je dobila tokom učešća u takmičenju "Šta šta šta", kao i njen prethodni hit "Lololo".

Tokom večeri je publici priredila nezaboravan spektakl i izvela poznate numere drugih izvođača i tako atmosferu dovela do usijanja.

Naredni nastup zakazan je za subotu, 16. jula u klubu "Plitvice" u Inđiji, kada će nastupati svi učesnici, nakog čega se turneja 19. jula seli na crnogorsko primorje, odnosno budvanski klub "Terrazza", gde će kandidati i 30. jula ponovo pokazati svoja muzička umeća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IDJShow (@idjshow2022)

Samo dva dana kasnije, takođe u Budvi, ali u klubu "Torch" nastupaće Mahrina, gde će ponoviti svoj nastup i 25. jula.

Za 24. je rezervisan  nastup na 100% Gang festivalu koji se održava Zrću na jadranskom otoku Pag u Hrvatskoj.

Dvadesetdevetog jula kanidati će publiku zabavljati u Kotoru u klubu "Maximus".

Kada je u pitanju avgust, već trećeg dana meseca učesnike možemo slušati u Požarevcu u klubu "Madonna", a ko se bude našao u Budvi moći će još jednom da pogleda Mahrinin nastup u "Torch-u".

Pretposlednji nastup biće 20. avgusta u Obrenovcu, kada će Amna Alajbegović samostalno izvesti svoj hit "Lagana", ali i novi duet sa Nikolijom "Aurora" koji je zapravo jedna od nagrada koju je osvojila pobedom u IDShow-u.

Za kraj, beogradski fanovi mladih i talentovanih pevača moći će da 27.8. isprate njihove nastupe i na festivalu "Music week" na Ušću, koji se ove godine održava od 25. do 27. avgusta.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News