Pretraži

IDJShow: Pale prve suze! Pogledajte kojih dvadeset četvoro je prošlo dalje! Sledeće nedelje bira se 12 finalista (FOTO)

News
0
Foto: Privatna arhiva

Njih 36 dobilo je priliku da se još jednom predstavi u studiju, otpeva ponešto bez matrice i bliže se upozna sa žirijem, nakon čega su Relja, Teodora i Darko, koji su se sinoć po prvi put našli zajedno, morali da odluče koja 24 takmičara dobijaju šansu da se nađu među 12 finalista, a kojih 12 kandidata odmah napušta takmičenje.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

 

Kandidati koji još uvek mogu da započnu trku talenata, odnosno oni koje će publika imati prilike da vidi još jednom jesu Ana Šojić, Patricio Darone, Petar Aničić, Mina Blažev, Anastasija Spasevska, Aldina Polumenta, Ljupka Arsovska, Nikola Damjanović, Natali Balmeks, Ognjen Rapanović, Đorđe Ćulafić, Mina Jeremić, Marina Cvetković, Anđela Vranić, Severin Janjetović, Mirela Ljumić, David i Davor Ardžik, Amna Alajbegović, Franca Emel, Luka Mudrinić, Ermina Hajdarević, Anđela Petrušić, Petar Raičević i Stefan Maljević.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

 

Prve eliminacije, koje je publika imala prilike da gleda pemijerno na IDJVideos YouTube kanalu, sinoć je pratilo više od 6 hiljada judi u peaku, a 57 hiljada nakon lajva, dok već danas emisija broji više od 120 hijada pregleda i nalazi se u trendingu. 

Već u okviru sledeće emisije koja će biti emitovana u nedelju, 17. aprila, žiri će imati još teži zadatak, budući da moraju da prepolove cifru od 24 kandidata, te da odluče kojih 12 takmičara kreću u finalnu trku.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News