Pretraži

IDJSHOW NASTAVLJA DA OSVAJA YOUTUBE: Četiri pojedinačna nastupa kandidata u trendingu!

News
0
Photo: IDJ

Od četiri nastupa sa najviše pregleda, tri pripadaju izvebdi Amne Alajbegović i to najpre onaj iz prethodne epizode kada je takmičarka izvela pesmu svog mentora Relje Popovića "Ogucccio sam je".Sa ovim nastupom Amna je osvojila publiku, te se sada nalazi na 37. mestu na trendingu, a kao što smo već pisali, Alajbegovićeva se odlčno snašla u tom izazovu i IDJCouch-evi su uputili brojne komplimente, između ostalog i da "ima najbolji scenski nastup", kao i da je "pokazala kako se repuje".

Amna – Oguccio sam jehttps://www.youtube.com/watch?v=dkuKyEwdKXQ

Takođe, 26. mesto na platformi Jutjub našao je i duetski nastup Amne i Emela, iz epizode koja je prikazana 15. maja, kada su se mladi izvođači predstavili numerom "30. februar", a ostao je upamćen gromoglasni aplauz koji im je uputila publika.

Amna X Emel: https://www.youtube.com/watch?v=WCM9tTQ52rk

Još jedan pojedinačni video osvojio je Jutjub, a u pitanju je duet Amne i Lores, koje su 8. maja ukrstile glasove u pesmi "Iz daleka" i odabirom pesme i celokupnim performansom oduševile žiri, publiku, ali i brojne influensere koji se na društvenim mrežama snimaju upravo uz njihovu izvedbu ove pesme.

Njihov performans nalazi se na 22. mestu na trendingu, a kako on zvuči možete se podsetiti klinkom na link koji se nalazi ispo:

Amna X Lores – Iz daleka:  https://www.youtube.com/watch?v=uKG-Qn3mN1g

Četvrti najpopularniji video na platformi Jutjub je spektakl grupe "4YU" i Ljupke Arsovske, koji su pre dve nedelje publici priredili posebno iznenađenje. Naime, Ljupka i član benda Davor Ardžik su na sred scene razmenili strastveni poljubac, a upravo to, pored energičnog nastupa, osigurao im je 29. mesto na trendingu.

4YU X Ljupka – Gledaj mene:  https://www.youtube.com/watch?v=HSZz_X41S08

Inače, ovo nije prvi put da je više videa iz IDJShow-a istovremeno u trendingu, budući da je to bio slučaj i sa audicijama za IDJShow, kada su Teodora, Relja i Darko po prvi put slušali kandidate, ali i kada su dve cele emisije i dva pojedinačna nastupa takođe bili među najpopularnijima na ovoj platformi. Takođe, gotovo svaka emisija šoua ima više stotina hiljada pregleda.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News