Pretraži

IDJSHOW: Druga sezona vodećeg digitalnog regionalnog muzičkog takmičenja od 17. septembra na TV Nova!

News
0
Foto: IDJTV

TV Nova nastavlja da pomera granice emitovanja zabavnog programa i kreira najatraktivniji sadržaj za sve generacije. Na zahtev mlađeg dela publike, vodeće digitalno regionalno muzičko takmičenje – IDJShow, koji je u prvoj sezoni ostvario izuzetne rezultate, sada proširuje svoje razmere televizijskog emitovanja pa će druga sezona show-a biti emitovana ekskluzivno na TV Nova. Prva epizoda nove sezone ovog revolucionarnog formata takmičarskog show-a biće prikazana već u nedelju, 17. septembra, u 22:30h. 

 

Prva sezona takmičenja, u kojoj je titulu pobednice odnela Amna Alajbegović, postigla je izvanredan uspeh i pobrala velike simpatije gledalaca. Spotovi takmičara na YouTube-u dostigli su 50 miliona pregleda, 400.000 lajkova, 20 miliona strimova na platformama Spotify, Deezer, Apple, dok pojedinačni video klipovi na kanalu IDJShow broje 16 miliona pregleda.

Druga sezona takmičenja neće promeniti svoj koncept, te ćemo u prvim epizodama gledati audicije, tokom kojih će IDJCoach-evi, od nekoliko hiljada kandidata, odabrati 36 takmičara koji će se kroz dalje faze takmičenja boriti za ulazak u finalnih 12 i glavnu nagradu – IDJCoin, koju će pobednik moći da iskoristi za dalji razvoj svoje muzičke karijere. U toku takmičenja glas publike ima ključnu ulogu, budući da se ocene takmičara baziraju na lajkovima, pregledima, praćenjima i slušanju na platformama kao što su YouTube, Spotify, TikTok i Instagram.

Ovaj takmičarski show razlikuje se od svih drugih i po tome što pevači postaju zvezde već u toku takmičenja, a ne nakon njega. Učesnici kroz ovaj show razvijaju i svoje digitalne platforme, a samim tim dobijaju i priliku da od mikro-influensera steknu titulu velike zvezde na javnoj muzičkoj i influenserskoj sceni.

TV Nova i IDJShow nastavljaju zajednički da pružaju podršku mlađim generacijama i omogućavaju im prostor da pokažu i razviju svoje talente, uz nastojanje da publici ponude najkvalitetniji zabavni sadržaj.

IDJShow je jedinstveni talent show koji osvežava regionalnu muzički scenu i pruža šansu novim talentovanim licima da se ostvare u muzičkoj karijeri. Stručni žiri takmičenja, takozvani IDJCoach-evi koji pomažu mladim talentima da kreiraju svoj zvezdani put, čine afirmisani muzičari koji su u svojim karijerama ostvarili velike regionalne uspehe, a uskoro otkrivamo i ko će činiti ovogodišnji žiri!

Nova televizijska sezona na TV Nova najavljuje najuzbudljiviju i najdinamičniju jesen, uz najbogatiji zabavni program za sve generacije i ekskluzivan sadržaj. Ne propustite jesen na Novoj i novu sezonu najpopularnijeg muzičkog show-a svake nedelje u 22:30h na TV Nova!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i u EON paketima van SBB mreže preko bilo kod interneta u Srbiji i uz Total TV platformu bilo gde u Srbiji.

 

 

Foto: IDJTV

Foto: IDJTV

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News