Pretraži

IDJKIDS NASTAVLJA DA OSVAJA TRŽIŠTA: Pušten signal i u Sloveniji

Showbiz
0
Photo: Promo

Krajem prošle godine to je bilo puštanje signala van granica Srbije, odnosno u Grčkoj, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj i Hrvatskoj, a potom je odjeknula i vest da je IDJKids YouTube kanal dostigao čak million pretplatnika, te da su sadržaji na ovom kanalu prešli milijardu pregleda.Direktor ove televizije Marko Radovanović, kao i kompletna IDJ produkcija još tada su najavili da će IDJKids u narednom periodu biti još aktivniji. Obećano je i ispunjeno, budući da je signal najpoznatije dečije televizije sada pušten i u Sloveniji.

Isto kao kod prethodne tri države i u Sloveniji je sadržaj koji se emituje u potpunosti lokalizovan i adaptiran za to tržište, što znači da mališani iz ove države mogu nesmetano da gledaju brojne crtaće na svom jeziku. Pozicije IDJKids kanala su dostupne putem Telemach operatera.

Među adaptiranim sadržajima nalaze se između ostalog Pilići, Slonići, Vesela farma, Lola i Mila i najlepše dečje pesmice koji se emituju putem operatera Telemach.

Slovenija je već peta u nizu država van granica Srbije gde IDJKids TV kanal prikazuje svoj program. Sav sadržaj može pratiti i na IDJKids Youtube kanalima posebno otovrenim za sve zemlje u kojima je IDJKids TV prisutan, kao i u Albaniji i Makedoniji.

IDJKids nastao je 2015. godine i već od svog pokretanja dokazuje svoju popularnost među klincima, te diktira nove trendove i donosi nove formate. Deo je familije IDJ, koji od 2017. godine posluje u okviru kompanije United media.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz