Pretraži

IDJHOT VLOG: Voyage otkrio koje su mu neostvarene želje

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Popularnom izvođaču Mihajlu Veruoviću Voyage-u ova godina je bila najuspešnija u dosadašnjoj karijeri.

Nakon što se dvojac Voyage x Breskvica raspao, Mihajlo od tada beleži samo uspehe, a čini se da mu je svaka numera bolja od prethodne.

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Screenshot: Youtube/IDJTV™

 

U prilog tome govori i uspešna američka turneja, a i sami pregledi na Youtube-u i platformi Spotify. Kao što je nedavno objavljeno na ovoj mreži, Voyage je u 2021. godini imao više od 40 miliona strimova, 1,2 miliona slušaoca, 1,6 miliona sati slušanja i 157 zemalja u kojima se slušaju njegove pesme, što je samo dokaz da je ovaj mladi artist na samom vrhu muzičke scene.

S obzirom na to, reklo bi se da Voyage ima vrlo uspešnu i ispunjenu karijeru. Međutim, kada je u pitanju njegov privatni život, upitali smo ga da li postoji nešto što je želeo a nije ostvario, na šta je mladi Veruović odgovorio potvrdno.

Imam čak tri neostvarene želje – rekao je on i precizirao:– Prva i glavna je da mama sazida kuću, to je nešto što bih najviše voleo. Druga je da sa rođenim bratom razvijem neki biznis, nešto u čemu bismo mogli da zajedno učestvujemo i delimo naša iskustva. On je obrazovna i pametna osoba, voleo bih da radimo zajedno.

Kada je u pitanju treća želja, ona se, kako je rekao izvođač, odnosi direktno na njega.

– Treća bi morala da bude malo sebičnija, a to je da nađem pravu osobu.Podsećamo, nedavno su mediji povezivali Vogage-a sa poznatom turskom influensekom Ćalom, međutim oboje su te navode demantovali. 

A, ko je misteriozna Ćala, kako ju je Voyage upoznao i zašto je bio na njenom rođendanu možete saznati u našem novom IDJHOT vlogu, koji će se, pored tih pitanja, baviti i Voyage-ovom turnejom u Americi, ljubavnim životom izvođača, a otkriće nam i šta mu je bila inspiracija za nove pesme.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz