Pretraži

IDJHOT SLAVI ROĐENDAN: 8 godina najaktuelnijih vesti iz showbizza i života poznatih (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: IDJTV

IDJHot je počeo sa snimanjem 2015. godine gde ste uz voditeljku Jovanu Medić imali priliku da ispratite sva dešavanja sa javne scene koja su bila najaktuelnija i najpopularnija.



Tada je započela, a kroz godine se nastavila, verna saradnja sa našim izvođačima. Emisija se sastojala iz nekoliko različitih rubrika, pa se tada IDJHot sastojao iz rubrike One on One, a potom je emisiji dodat i HotID. Rubrika koja je i dan danas deo IDJHot-a je Social.

Od samog početka, naša ekipa ima eksluzivnu priliku da prisustvuje snimanju spotova najpopularnijih izvođača, te često imate priliku da gledate Behind The Scene.

IDJHot Specijal je bila prilika za duže intervjue naših najvećih zvezda, te ste kroz razgovore sa voditeljkama imali priliku da ih bolje upoznate i zavirite u njihov privatni život.

2019. godine IDJHot i voditeljka Jovana Medić se sele u novi studio iz koga i dan danas imate priliku da pratite sve vesti iz showbizza. Jovana je tada dobila i pojačanje u vidu koleginice Danice Nikolić, koju već skoro 4 godine imate priliku da gledate kako vam prenosi najnovije vesti sa scene svakog petka od 20h.

Nakon toga, Danica nastavlja da samostalno vodi emisiju, a vesti se šire na poznate influensere i nove, mlade izvođače.

Danica je zabeležila neverovatnu gledanost svojim specijalima sa Breskvicom nakon drame sa popularnim jutjuberom, a potom i sa Vojažem nakon raskida sa Breskvicom.

Šta je to još obeležilo ovu emisiju možete pogledati u prilogu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz