Pretraži

IDJ ponovo obara sve rekorde!

Showbiz
0
Photo: Privatna Arhiva

Izvođači sa kojima IDJ sarađuje, najuspešnije su poznate ličnosti u regionu, a među onima koji su svoje poverenje ukazali upravo ovoj kući jesu Nikolija, Relja, Coby, MC Stojan, Jelena Karleuša, Emina, Cvija, Teodora, Severina i brojni drugi. O uspešnosti IDJ-a govori i više od 1000 zadovoljnih klijenata, više od 85 izdavačkih kuća, preko 1000 izvođača i 450 kanala, dok IDJDigital distribuira više od 25 hiljada pesama na digitalne platforme kao što su Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube.Rame uz rame sa IDJVideos stoji i IDJKids koji sa trenutnih 900 hiljada subscriber-a veoma brzo i uspešno gazi ka prvom milionu, ali i IDJTV, najgledanija muzička televizija u regionu, čiji je Youtube kanal prešao 200 hiljada subscriber-a. IDJ na ovaj način još jednom je dokazao apsolutnu superiornost kako u entertainment industriji, tako i u produkciji sadržaja za decu!

IDJ svoju priču započeo je kao video produkcija specijalizovana za izradu muzičkih spotova, dok je danas nezavisna izdavačka kuća koja se bavi produkcijom videa, filmova, emisija, TV formata i brojnih drugih sadržaja. Servisi koje nudi dostupni su svakome ko želi da se priključi muzičkoj industriji, a usluge koje pruža i konekcije koje stvara rasprostranjene su i učvršćene po celom svetu.

U okviru IDJ posluju još i IDJTunes (label i izdavaštvo), IDJDigital (servis digitalne distribucije). Sve ove grane zajedno predstavljaju jedinstvenu ponudu na jednom mestu za izdavačke kuće, umetnike i njihovu publiku svih uzrasta. Procenjena publika uključuje oko 50 miliona konzumenata širom Balkana kao i iz zemalja kao što su Nemačka, Austrija, Švajcarska, USA, Canada, Švedska, Grčka, Bugarska i Turska.

Od 2017. godine IDJ posluje u okviru United Media grupe.
 

Photo: Privatna Arhiva

Photo: Privatna Arhiva

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz