Pretraži

„Idi plači kod svoje mame kao prošli put“: Britni Spirs zapretila Džastinu Timberlejku nakon javnog izvinjenja koje mu je uputila

Showbiz
0
Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pop princeza Britni Spirs ponovo se javno obratila svom nekadašnjem partneru, Džastinu Timberlejku, ali ne tako lepim povodom.

Samo par dana nakon što je uputila izvinjenje ovoj svetskoj zvezdi zbog optužbi koje je iznela na njegov račun u svojim memoarima, Britni Spirs je na svom Instagramu povukla svoje izvinjenje, a potom i zapretila tužbom.

Podsetimo, u svojoj knjizi „Žena u meni“, pop ikona je ispričala brojne pojedinosti iz svog života u koje javnost nije bila upućena, te je između ostalog otkrila da je tokom veze sa Džastinom ostala trudna, kao i da ju je pevač navodno primorao na abortus.

Nekoliko meseci nakon izlaska knjige, činilo se da se Spirsova pokajala zbog napisanih reči i tom prilikom je i pohvalila njegovu novu pesmu, koja se igrom slučaja zove isto kao i pevačicin hit iz 2011. godine.

Želim da se izvinim za neke stvari koje sam napisala u svojoj knjizi. Ako sam ikoga uvredila, od ljudi do kojih mi je stalo, jako mi je žao. Takođe sam htela da kažem da obožavam novu pesmu Džastina Timberlejka, „Selfish“, napisala je ona.

Čini se da Timberlejk nije prihvatio njeno izvinjenje i da ne oseća potrebu za daljim objašnjavam situacije s obzirom na to da je nakon Britnine izjave na svom koncertu u Njujorku izjavio da se između ostalog „ne izvinjava j**eno nikome“.

Nakon ove njegove reakcije pevačica je na svom Instagram profilu okačila fotografiju meseca jednog poznatog fotografa i ismejala Džastina.

„Neko mi je rekao da neko priča s**nja o meni po ulici!!! Da li želiš da te odvedem na sud ili ćeš ići kući kod mame da plačeš kao što si uradio prošli put??? Nije mi žao“, bila je jasna pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz