Pretraži

„IDEM KOD VLAŠKOG MAGA“: Kikina majka spremna na sve da otkrije istinu o ćerkinoj smrti

Showbiz
0
Screenshot: Instagram

Prošlo je skoro godinu dana od kada je Kristina KIka Đukić preminula, a njena majka i danas tvrdi da njena ćerka nije izvršila samoubistvo, te da će posetiti vlaškog maga koji komunicira sa pokojnicima kako bi joj ćerka rekla istinu.– Spremna sam da idem i u Negotin kod vlaških magova, koji kontaktiraju sa pokojnicima, da mi ćerka kaže istinu! Plašim se tako nečeg, ali primorana sam da odem. Neću se smiriti dok ne rasvetlim slučaj. Nisam sujeverna, ali jedan događaj me je uznemirio. Mesec dana nakon Kikine smrti, tri osobe – jedna iz Londona, druga iz Australije i treća iz Stare Pazove – u roku od nedelju dana rekle su mi isto: "Sanjale smo da Kika plače i kaže: 'Ja ovo nisam htela.' Ne može niko da me uveri da je to slučajnost – istakla je Nataša.

Photo: Instagram/wajwai

Photo: Instagram/wajwai

 

Budući da su tragovi teških droga obdukcijom pronađeni u telu preminule jutjuberke, njena majka priznaje da je bila upoznata sa tim da uzima samo lake droge.

  • Kika nije izvršila samoubistvo, već je ubijena. Imala je masnicu ispod desnog oka, jer ju je neko pesnicom udario i onesvestio. Potom joj je ubrizgao smrtonosni koktel ispod pazuha ili u stomak kako se ne bi video ubod. Dokaz za to su rezultati obdukcije, koji su pokazali da je Kika imala veliku količinu droge u telu. A moje dete se nije drogiralo! Znala bih da jeste. Ponekad je mešala malu količinu kanabisa sa duvanom kako bi se opustila. To sam znala zato što je kod mene došla da joj prvi put smotam kanabis. Pila je i bromazepam zbog toga što nije mogla da spava – poručila je ona.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz