Pretraži

,,IĆI ĆEMO NA SUD“: Marina Gagić iznela detalje odnosa sa Darkom Lazićem

Showbiz
0
Photo: Instagram/gagicmarina

Po medijama se spekulisalo kako Marina želi da se pomiri sa Darkom Lazićem, pa da je čak imala i posebnu taktiku, a da je pevač odbio, kada je želela da se pomire.



Marina se sada oglasila i stavila tačku na takve priče, a kako su preneli domaći mediji, rekla je sledeće:

– Naravno da nije istina da pokušavam da se pomirim sa Darkom. Ja sam ta koja je stavila tačku na naš odnos. Realno, zašto bih sada pokušavala da se pomirim sa njim? Mislim da se on potajno nada pomirenju, nije naporan, ali ništa specijalno ne pokušava. Šalje mi poruke i to je to, ali ja sam stavila tačku i nema šanse da se pomirimo – rekla je Marina.

Ona se osvrnula i na priče o novoj Darkovoj devojci Barbari, koja je nedavno izjavila da je Darkova majka rekla da je ona lepša od Marine. 

– Meni je on rekao da nema devojku, a šta je stvarno istina, ne znam. Ja mu želim sve najbolje. Koliko znam, nema devojku, ne bi mi slao poruke da ima? Možda mu je samo koleginica – rekla je Gagićeva i dodala:

– Je l' lepota sve? Pa dobro, neka je lepša. Ja ne mislim da je lepota bitna, bila sam sa Darkom i kada je imao 160 kila. On je sada možda dobio na samopouzdanju, ali što se mene tiče, lepota nije sve.

S obzirom na to da sa Darkom ima sina, ona je rekla da imaju dobru komunikaciju oko njega, ali da ipak za neke stvari nisu uspeli da se dogovore.

– Darku ću uvek dati sina, nikada mu neću braniti da ga viđa. Ali ne mogu da ga zovem i da mu kažem da dođe da vidi dete. I da, ići ćemo na sud, ne možemo da se dogovorimo. Kad god se s Darkom nešto dogovorim, to ne bude tako. Ovako, sud će lepo da preseče i tako će biti – otkrila je Marina, a na samom kraju je i rekla da nema novog partnera. 

– Ne zanima me sada to, bila sam mnogo povređena i sada sam se oporavila. Treba mi vremena da ponovo steknem poverenje u nekoga. Za sada imam svoj mir i svog sina, to mi je dovoljno – zaključila je ona. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz