Pretraži

I SAM BIKOVIĆ JOJ JE NUDIO ULOGE: Milica Pavlović progovorila o svom glumačkom putu

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Milica Pavlović je za glavnu ulogu serije ,,Pevačica" dobila samo komplimente, a sada je otkrila i da ovo nije bila prva ponuda da se nađe na malim ekranima. 

  • Da, bilo mi je ponuđeno više uloga. Nisam ih prihvatila ne jer nisu bile dobre, nego mi nisu bile u tom momentu dovoljan izazov. Za film 'Hotel Beograd' me je zvao Miloš Biković i ponudio mi jednu malu, slatku, simpatičnu ulogu, gde bi ja trebalo da budem dobra 'riba'. Iako me je pozvao lično Biković, koji ima fantastične rezultate, koji je jedan od naših najvećih glumaca, nekako mi to nije bio izazov. Baš sam tad pričala sa prijateljima, veći izazov bi mi bio da ne progovorim ništa nego da na primer vidim Bikovića, budem čistačica, obrišem mu cipele, nego da budem dobra 'riba' – rekla je Pavlovićeva. 


Milica je takođe otkrila kako joj je bilo dok je snimala prisne scene sa Milošem Timotijevićem, a kako kaže, sama scena sa poljupcem, koja je izazvala velike reakcije publike, nije ni bila u scenariju. 

– Nigde u scenariju nije pisalo da će biti poljupca. Verovatno jer su ukapirali da sam strašno sramežljiva. I tako su oni upali u scenu, opustili me, uglavnom je to bilo u jutarnjim časovima kada se meni spavalo, i onda budu te prisne scene, onda mi samo priđe, ja nemam kud i to je to – rekla je ona, pa dodala:

  • Ni naš prvi poljubac u seriji nisam očekivala. U scenariju je pisalo – prisan zagrljaj – otkrila je ona. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz