Pretraži

,,I FILIP UŽIVA U TOME, TO GLEDAMO SATIMA“: Aleksandra Prijović bavila bi se ovim, da nije pevačica

Showbiz
0
Photo: Instagram/aleksandraprijovic

Pevačica Aleksandra Prijović otkrila je za jedne domaće medije šta je njena velika ljubav, pored muzike i čime bi se bavila da nije pevačica. 

– Oduvek me je zanimala forenzika, i uopšte, tako te neke čudne stvari. Volim da gledam takav sadržaj na televiziji pa uglavnom takve programe i pratim. I Filip uživa u tome, pa često uveče kada uspavamo dete to gledamo satima. Mada, desi se i da se uplašim pa posle sanjam to što sam gledala – rekla je ona. 

S obzirom na to da duže vreme nije radila zbog pandemije koronavirusa, leto je provela radno i otkrila je kako uspeva da uskladi privatne i poslovne obaveze, kao i da li je neki nastup odbila otkad je počela da radi?

– Ovog leta sam rekla da ću raditi sve i još nijedan nastup nisam odbila jer dugo nismo nastupali, ali dobro balansiram između porodičnih i poslovnih obaveza – izjavila je Aleksandra. 

Pevačica ne krije da joj razdvajanje od sina Aleksandra teško pada kada ide na nastupe, pošto su se tokom proteklih godinu dana dosta vezali, jer su provodili sve vreme zajedno. 

– Sve teže. On sada priča pa i postavlja pitanja gde idem, zašto idem… Pokušavam da mu objasnim da idem da radim i da se brzo vraćam, ali mi uvek bude žao što ga ostavljam. Kaže mi: „Mama, ideš da pevaš? Hoću i ja da pevam“, i verujte mi da mi je jako teško. Počne i da plače jer je navikao da spavam sa njim. Jednostavno, u poslednjih godinu dana smo stalno bili zajedno i sada se navikava da mama mora da ide – zaključila je Prijovićka. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz