Pretraži

„I DALJE VOLIM DŽONIJA“: Amber šokirala izjavom, pa ponovo optužila Depa za nasilje

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ScreenSlam

Kako je ranije odlučeno, Amber je oklevetala svog bivšeg supruga Džonija Depa, zbog čega je dužna da mu na ime odštete plati 15 miliona dolara, dok on njoj treba da plati dva miliona jer je sud uvažio i neke elemente njene protivtužbe.



U čitavom procesu suđenja bivši supružnici izneli su "prljav veš" iz bračnog odnosa, okivivši jedno drugo za zlostavljanje.

Međutim, kako prenose američki mediji, Amber je sada, u prvom intervjuu za javnost nakon presude, odgovarajući na pitanja rekla da još uvek ima osećanja prema Depu.

  • Da, apsolutno. Volim ga. Volela sam ga najiskrenije i dala sve od sebe da popravim naš duboko narušen odnos, ali nisam uspela. Ništa mu ne zameram. Znam da je to možda teško razumeti. Ali moglo bi vrlo jednostavno da se razume ako ste ikada nekoga voleli. Trebalo bi da bude jednostavno – rekla je ona i iznenadila sve.
Screenshot: Youtube/ TheEllenShow

Screenshot: Youtube/ TheEllenShow

 

Novinarka Savana Gatri upitala je Amber je li Dep uspeo u nameri da je ponizi pred celim svetom, kao što je obećao u tekstualnoj poruci prijatelju.

  • Znam da je to obećao. To sam posvedočila. Ja nisam dobra žrtva, jasno mi je. Nisam simpatična žrtva, nisam savršena žrtva. Ali kada sam svedočila, tražila sam od porote da pokuša u meni da vidi čoveka i evo, čini se da je uspeo u nameri – poručila je glumica i dodala kako smatra da je porotu osvojila Depova odlična gluma.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz