Pretraži

I DALJE SE PRIČA O NJIMA: Ove poznate ličnosti su se razlišle u 2019. godini (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Srđan Bosnić

Između ostalog, godinu za nama su obeležili raskidi i razvodi poznatih ličnosti koji su mnoge iznenadili i šokirali. Od domaćih parova, raskid Lune Đogani i Marka Miljkovića je obeležio kraj godine, a što se tiče stranih parova, svet i dalje ne može da se oporavi od raskida Kajli Džener i Trevisa Skota. 

——————– Sponsored ——————–

Prisetili smo se najšokantnijih razlaza parova koji su obeležili 2019. godinu, a u sledećoj godini im želimo da pronađu pravu ljubav. 

Luna Đogani i Marko Miljaković

Raskid o kojem se i dalje priča i koji je obeležio kraj godine. Spekulisalo se da nisu zajedno od kada je Marko otpratio Lunu na Instagramu. Nakon nekoliko dana Miljković je na Instagram storiju objavio poruku u kojoj je potvrdio kraj veze sa Lunom, koju su započeli tokom Zadruge 2, a vezu su nastavili nakon rijalitija uz veliku podršku fanova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤 #lunadjo @andreja_djokovic_. Happy birthday @alo_novine 💕 @goran_todorovic__ 💋 @ipecenica @masastudiokristal

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Oct 16, 2019 at 6:55am PDT

Emina Jahović i Sadetin Saran

Pevačica Emina Jahović je definitivno stavila tačku na vezu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom početkom ovog meseca. Uprkos tome što se slična situacija dogodila i prošle godine, kada je Emina prvo raskinula, a potom se i pomirila sa Sadetinom, čini se da je sada zaista došao kraj, a mediji već nagađaju da se pevačica pomirila sa bivšim suprugom Mustafom.

Milica Todorović i Miloš Paunović

Jedan od raskida koji su definitivno obeležili proteklu godinu je i onaj pevačice Milice Todorović i koreografa Miloša Paunović koji su prekinuli vezu nakon pet godina, iako se spekulisalo da će uskoro stati na ludi kamen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Srecan ti rodjendan podrsko moja najveca! Volim te. 😍💕🎉

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on May 16, 2018 at 1:33am PDT

Anabela i Andrej Atijas

Anabela i Andrej Atijas su se zvanično razveli posle sedam godina braka. Kako kažu, iako su se trudili da prebrode bračne probleme nisu uspeli u tome. Par iz braka ima ćerku Blankicu, a nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima što svakodnevno pokazuju na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja ljubim njega, a cicaaa …. #poljubipatkuuguzuslatku😙

A post shared by Anabela (@anabelci) on Jan 15, 2018 at 4:57pm PST

Zorannah i Damir Džumhur

Iako su skrivali vezu od očiju javnosti i nikada je zvanično nisu priznali, Zorannah i Damir su nagađanja potvrdili kada su zajedno došli na venčanje fudbalera Anela Hadžića u Sarajevu. Par je ubrzo nakon toga raskinuo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zorannah sa novim dečkom, teniserom Damirom Džumhurom

A post shared by estrada rs (@estrada_rs) on Jun 18, 2019 at 12:47am PDT

Katarina Grujić i Semir Junuzović

Katarina Grujić je ove godine raskinula vezu Semirom Junuzovićem, biznismenom iz Tuzle. Nakon toga, pevačica je naglasila da se nisu rastali na ružan način. Par se prvi put u javnosti pojavio 9. juna u Beogradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shine bright like a 💎 Dress by @husocobic Makeup by @bojanvukadinov #ootn #TUDJA

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Dec 23, 2019 at 12:28pm PST

Kaja Ostojić i Džunior Džek

Kaja Ostojić je šokirala sve kada je na društvenim mrežama priznala da se razvela od poznatog di-džeja Džunior Džeka nakon pet godina braka. Pevačica je objasnila da su se rastali mirno, jer je ljubav prestala, a ne zbog prevare kako su pojedini mediji izveštavali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt one of those kisees one day gonna kill me ..😘

A post shared by Junior Jack (@realjuniorjack) on Aug 9, 2018 at 12:24pm PDT

Ana Kokić i Nikola Rađen

Ana Kokić i Nikola Rađen su stavili tačku na brak dug deset godina u 2019. Svojevremeno se spekulisalo je da je razlog okončanja braka preljuba, međutim Nikola i Ana su u zajedničkom saopštenju to demantovali, te su istakli da su u dobrim odnosima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💋 #tlzp #music #dance #show #yourfacesoundsfamiliar #lovemyjob #musicislife #anakokic

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Oct 31, 2019 at 4:37am PDT

Kajli Džener i Trevis Skot

Vest da su se najmlađa milijarderka na svetu i reper rastali obišla je ceo svet. Par, koji iz veze ima ćerku Stormi, se rastao u oktobru nakon dve godine veze, a pravi razlog raskida još nisu otkrili. Zbog ćerke su ostali u dobrim odnosima te se nagađa da su samo napravili pauzu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2018🖤

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on May 3, 2019 at 4:53pm PDT

Bredli Kuper i Irina Šajk

Iako su se glumac Bredli Kuper i manekenka Irina Šajk rastali bez ikakve drame i mirno se dogovorili o zajedničkoj brizi o svojoj ćerki, mnogi mediji su za njihov prekid optužili Lajdi Gagu s kojom su Bredlija počeli da povezuju nakon izvedbe hita "Shallow" iz filma "Zvezda je rođena" na ovogodišnjoj dodeli Oskara.

Majli Sajrus i Lijam Hemsvort

Pevačica i glumac su nakon samo osam meseci braka objavili da se razvode, a pisalo se da je Lijam za razvod saznao preko društvenih mreža gde je video da ga je žena prevarila sa devojkom Kejtlin Karter. Majli je za to vreme raskinuli i sa njom i sada je u vezi sa pevačem Kodijem Simpsonom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and my hot date last night @avengers endgame. An absolute blast of a time! 🚀🚀

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on Apr 23, 2019 at 2:24pm PDT

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson 

Par se definitvno rastao ove godine nakon što je Tristan prevario Kloi sa najboljom drugaricom njene sestre Kajli Džener. Ovo je bio drugi put da Kloi sazna za preljubu budući da se prvi put desilo dok je bila u bolnici i čekala da rodi njihovu ćerku Tru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas & Happy Holidays from me and mines, to you and yours.

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on Dec 25, 2016 at 6:24pm PST

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz