Pretraži

HTEO JE DA VIDI MOJE GRUDI… Dženifer Lopez otkrila kako ju je reditelj seksualno uznemiravao (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/jlo

Pevačica i glumice Dženifer Lopez je nedavno rešila da progovori o filmskoj reditelju koju ju je seksualno uznemiravao na početku karijere.

——————– Sponsored ——————–

Lopez se tokom jednog intervjua prisetila situacije tokom snimanja jednog filma u kojem je bilo potrebno da se obnaži za ulogu. Naime, ispričala je kako joj je reditelj prišao tokom isprobavanja kostima i tražio od nje da skine majicu.

Hteo je da vidi moje grudi. I ja sam mu rekla "Nismo na setu" – započela je Dženifer koja je tokom razgovora reditelja nazivala ludim, ali nije želela da otkrije njegovo ime.



– Rekla sam ne, zauzela sam se za sebe. Ali je bilo veoma smešno jer sam se setila koliko sam bila uspaničena u tom trenutku.

Dženifer je dodala da joj je pomoglo to što je u prostoriji sa njima bila kostimografkinja što joj je dalo malo više samopouzdanja da odbije ovaj zahtev.

  • U prostoriji je bila još jedna žena i on je rekao ovo i ja sam rekla "Ne". Sreća delić Bronksa je tada izbio iz mene i bila sam u fazonu "Ne moram da ti pokažem moje… Ne. Na setu ćeš ih videti".

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz