Pretraži

„HTELA SAM DA MU KAŽEM DA GA VOLIM“: Edita otkrila detalje slavlja sa Novakom, pa priznala da ju je jedna stvar razočarala

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/editaaradinovic

Ona je sada sumirala utiske i priznala da se provela odlično, da joj je bila čast da peva na ovakvom događaju, ali da ju je jedna stvar razočarala.Kako je otkrila, nije stigla da se pozdravi sa Novakom jer je on otišao pre nego što je počeo njen nastup.

– Meni je bila najveća moguća čast. Htela sam samo da dotaknem taj deo njihove pobede, njihovog slavlja, evo, sad sam se naježila, bukvalno! Jedino što mi je žao je to što sam se mimoišla sa Novakom, što ga nisam videla, što nisam mogla da se slikam sa njim – rekla je Edita i dodala:

– Kad bih ga videla ne znam kako bih odreagovala, verovatno bih se izgubila. Zagrlila bih ga… Ja sam smišljala svoj govor, kad izađem na scenu šta ću da kažem, da ću na kraju da kažem pred svima: 'Novače, volim te!'. On je bio tu, ali se kratko zadržao, jer je sutradan morao da putuje – objasnila je ona.

Prema njenim rečima, Đokovića je jednom prilikom srela, ali je bila toliko uzbuđena da nije uspela da mu se javi.

– Novak je prizeman, najskromniji, jednom sam ga bila srela, ali sam se ukopala i nisam mogla da reagujem. Zaledila sam se, nisam mogla da se pomerim. On je moj idol, tako mi se to odražava – zaključila je pevačica za Pink.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz