Pretraži

HTELA SAM DA BUDEM MUŠKO: Irina Šajk šokirala sve izjavom, pa progovorila o detinjstvu

Showbiz
0
Screenshot: Vimeo/JGitti

Slavna manekenka Irina Šajk je nakon raskida sa Bredlijem Kuperom prošla kroz težak period, a za svetski poznati magazin je otvorila dušu i otkrila detalje o krahu veze, majčinstvu, ali i o svom detinjstvu.

——————– Sponsored ——————–

Jedna od najtraktivnijih manekenki na svetskoj sceni je sa glumcem dobila ćerku Leu u martu 2017. godine. S obzirom na to da je reč o ocu njenog deteta, Irina nije želela da u javnost iznosi prljav veš i govori loše o njemu.

  • Mislim da u svim dobrim vezama vi dajete najbolje i najgore od sebe – to je u prirodi čoveka. Dvoje sjajnih ljudi ne moraju da čine dobar par. Mislim da smo imali veliku sreću što smo iskusili ono što smo imali. Život bez Bredlija je novi teren – objasnila je ona za "Vogue". 


Manekenka se prisetila i detinjstva, a svojom izjavom o tom periodu života je mnoge šokirala.

  • Uvek sam se osećala kao da je trebalo da se rodim kao dečak. Ne znam zašto. Možda je to zato što je moj otac oduvek hteo dečaka – rekla je ona za "Vogue" i dodala:

  • Kada je preminuo, mislila sam: "S obzirom na to da sam dečak, sad je moje vreme da brinem o porodici".

Na kraju je priznala da sada voli što je rođena kao žena.

Podsetimo, Irina je bila u vezi sa Bredlijem četiri godine, a raskinula je sa njim zbog glumčeve afere sa Lejdi Gagom, pisali su ranije strani mediji.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz