Pretraži

HRABRO: Anđelina Džoli pozirala prekrivena pčelama po telu i licu (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Yputube/TheTalko

Anđelina je nosila belu haljinu, koju je dizajnirala Gabrijela Herst, dok je njeno telo bilo prekriveno mnoštvom pčela.

Neki ljudi bi bili uplašeni zbog te ideje, ali ne i Džolijeva koja je uživala u tim trenucima.

– Bilo je tako divno povezati sa ovim prelepim stvorenjima – rekla je ona u intervjuu za Nacionalnu geografiju.

  • Mislim da se deo njih smatra da se ova stvorenja doživljavaju kao opasna ili da ubadaju. Pa kako ćemo mi sa tim? – dodala je.


Inače, Ujedinjene nacije su uspostavile Svetski dan pčela kako bi podigli svest o opasnosti od njihovog izumiranja sa čime se suočava ceo svet. Stope izumiranja pčela su 100 do 1000 puta veće od uobičajenih, prema sajtu UN.

Fotograf Dan Vinters, koji je zabežio taj trenutak, bio je inspirisan portretom Ričarda Avedona pod nazivom "Pčelar". On je koristio isti feromonski miris koji je Avedon koristio za pravljenje svoje slike 1981. godine.

  • Bilo je tako zabavno sa pčelama u kosi i na makeup-u i brisati se feromonom. Tri dana nakon toga nismo mogli da se istuširamo – rekla je slavna glumica.

Arome sapuna i šampona možda zbunjuju pčele, rečeno je Anđelini. 

Ona je kasnije priznala da je morala da začepi nos i uši kako joj insekti ne bi uleteli.

  • Imala sam jednu koja mi je sve vreme ulazila pod haljinu. Bilo je kao u jednoj od onih starih komedija. Stalno sam je osećala na kolenu, na nozi, a onda sam pomislila: "Oh, ovo je najgore mesto gde može da me ubode" – kazala je.

Holivudska zvezda je nedavno proglašena za kumu programa "Žene za pčele", koji su osmislili Organizacija Ujedinjenih nacija i francuska kozmetička kompanija "Guerlain" kako bi se žene upisale na 30-dnevni kurs pčelarstva u očuvanju biodiverziteta. 

Džolijeva će biti jedna od prvih deset žena koje su obučene za pčelarstvo.

  • Imam puno poljskog cveća i moje pčele su veoma, veoma srećne… Pokušavamo da smislimo gde bismo postavili košnice. Mislim da moram da ih napravim na krovu – rekla je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz