Pretraži

Ne mogu da sakriju sreću zbog toga što su postali roditelji: Hejli Biber se pohvalila skupocenim aksesoarom, pa otkrila novi jesenji trend (FOTO)

Showbiz
0

Hejli Biber i Džastin Biber pokazali su svoje nove aksesoare koji su obeležili to što su postali roditelji i to samo nekoliko nedelja nakon što su dočekali svog prvog sina Džeka Bluza Bibera.

Omiljeni aksesoar Hejli Biber više nisu samo stvari iz Rhode Beauty kolekcije.

Nakon nešto više od nedelju dana nakon što su ona i Džastin Biber postali ponosni roditelji sina Džeka Bluza Bibera, Hejli je pokazala novi prsten koji označava njeno sledeće poglavlje u životu.

Pored ogromnog vereničkog prstena koji je dobila od Džastina, na slici koju je objavila na svom Instagram storiju, Hejli nosi i debeli zlatni prsten iz ISA Grutman kolekcije, sa natpisom „MAMA“ od dijamanta.

Foto: Instagram printscreen/haileybieber

Influenserka i bjuti mogul poznata je kao neko ko postavlja trendove, naročito kada se radi o manikiru, te je ona ovu priliku iskoristila i da pokaže novu boju noktiju koja će zasigurno biti pravi hit ove jeseni. Radi se o braon boji, a Hejli je uz ovu fotku dodala da je spremna za jesen, aludirajući upravo na boju za koju se odlučila kada je manikir u pitanju.

Foto: Instagram printscreen/haileybieber

Naravno i njen suprug skoro šest godina takođe je pokazao kako prihvata svoju novu ulogu, objavljujući fotografiju sa svojom novom omiljenom šoljom sa natpisom „Papa Bear“ i crtežom medveda koji drži srce.

Foto: Instagram printscreen/justinbieber

Džastin, koji se venčao sa Hejli 2018. godine, prvi je objavio rođenje sina krajem avgusta, podelivši fotografiju malog stopala svog sina sa stilizovanim noktima njegove mame, uz poruku „DOBRODOŠAO KUĆI, DŽEK BLUZ BIBER,“ i emotikonom medveda.

Pre nego što je donela Džeka na svet, Hejli je govorila o trudnoći, objašnjavajući zašto su ona i Džastin čekali sa objavom vesti.

„Na početku, bilo je jako emotivno za mene,“ rekla je Hejli za magazin W u julu, „Kao, ‘Volim ovu osobu toliko. Kako mogu da donesem još nekoga u ovaj svet?’ Pokušavam da uživam u ovim danima dok smo samo Džastin i ja, samo nas dvoje.“

I dok je čekala da prođe šest meseci pre nego što je potvrdila da njihova porodica raste, osvrnula se na balansiranje kroz ovo važno životno iskustvo pod budnim okom javnosti.

„Verovatno sam mogla da sakrijem trudnoću do kraja, ali nisam uživala u stresu što ne mogu da uživam u trudnoći javno,“ objasnila je Hejli. „Osećala sam se kao da krijem veliku tajnu, i to nije bilo prijatno. Želela sam slobodu da izađem napolje i živim svoj život.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz