Pretraži

Hejli Biber progovorila o Džastinovom odvikavanju od droge

Showbiz
0
Photo: Instagram/justinbieber

Kako je tom prilikom istakla, taj period joj je probudilo sećanja na njenog oca, Stivena Boldvina, koji je imao sličnih problema kao njen suprug Džastin.

– Ne samo moj tata, već i mnogo drugih članova porodice s njegove strane, bori se s različitim stvarima. Moj je tata uvek bio otvoren po pitanju svoje ovisnosti i to sam uvek cenila kod njega. Uvek sam bila jako, jako bliska s njim. On je bio otvoren u vezi s tim zašto je trezan i zašto je važno da mi ne postanemo ovisni. Takođe nam je pokazao kako izgleda čovek koji je ovisan o alkoholu i kako do toga uopšte dolazi – prenose strani mediji.

– Morala sam ponovo da se vratim u prošlost i suočim se s ovisnošću o drogi. Opet su tu bili ti neki mračni prostori i vratiti se u njih bilo mi je izuzetno teško – dodala je.
 Hejli je potom otkrila kako je izgledao period života dok se Džastin borio s ovisnošću.

  • Pitala bih ga kako se nosi s tim. Bilo je trenutaka kad bih se sva unervozila, pitala bih Džastina da li mu je u redu da to čini, jer sam znala da je već imao trenutke u životu kad mu to nije bilo u redu i kad je prolazio kroz svoja mračna stanja. Ali on ima dobru samosvest kada je to u pitanju, te je vrlo otvoren u vezi sa svojom ovisnošću, i to je sve što tražim od njega – ispričala je ona.

    Podsetimo, Džastin Biber ranije je priznao da je prvi put probao marihuanu kada je imao samo 13 godina, nakon čega je konzumirao i mnoge vrste droga. Kako je rekao, to mu je bio beg od stvarnog života i tereta slave.

  • Kada imate nekoga tako jako mladog, moguće je da ima tu užasnu teskobu koja prođe nedijagnostikovana i vi ne znate šta zapravo osećate. Tada počnete sami da se lečite jer se tako osećate bolje. A to vam samo pomaže da ništa ne osećate – pojasnila je Hejli.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz