Pretraži

GUŠILI SU JE DUŽE VREME: Savo Perović otkrio sve o Luninim dugovima i pomirenju sa Markom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/savo_perovic_je.deriste

Njen najbliži prijatelj Savo Perović, sa kojim je nedavno objavila i duet "Gram po gram" progovorio je o Luninim dugovima, koji su nedavno regulisani. 

  • Luna je ušla da bi vratla dugove koji su je dugo gušili, i sve je uspela da reguliše. Bila je to cifra od oko 25.000 evra. Vratila je dugove i sada je sve OK po tom pitanju. 


Anabela je bila vidno povređena činjencom da je Luna krila od nje da se pomirila sa Markom. O tajnom pomirenju koje je šokiralo sve Lunine fanove, progovrio je i Savo.

Luna je i od mene krila da se pomirila sa Markom. Zajedno smo gledali Markov ulazak u Zadrugu, znao sam da se čula sa njim pred njegov ulazak, ali nisam znao da su se pomirili. 

Savo je nedavno doživeo neprijatnost kada je u Zadruzi, kada je njegovo izvođenje pesme "Samo se noćas pojavi", Marko Miljković shvatio kao provokaciju. Luna je u par navrata istakla da Savo i Marko nisu u najboljim odnosima. 

  • Ne želim više da komentarišem Marka niti moj odnos sa njim. Ta priča me više ne zanima. Sve što se toga tiče rešiću sa Lunom kada izađe napolje – rekao je Savo za IDJTV.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz