Pretraži

GRUPA THCF OTKRILA NAZIV SVIH NUMERA SA NOVOG ALBUMA: Na listi i duet sa poznatim reperom! (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/THCF

Popularni rep dvojac Stefan i Bore sa novog albuma su do sada objavili tri pesme – "Mama kidam dalje", "Ima ko sluša i gleda", kao i numeru "Uš'o u pos'o sa kokom" koja je ujedno i deo serijala "Južni vetar".



Oni su sada na Instgaram profilu otkrili da će album, koji su pripremili povodom 20. godina njihove karijere, imati 20 pesama, od kojih su 19 njihove i jedna u vidu dueta.

  • Lista pesama sa albuma "Suđeja i iskušenja"! Sada možete da vidite i ko je jedini gost na ovom rođendanskom albumu – zaintrigirali su oni a ubrzo otkrili o kome je reč.

Naime, na spisku možemo da vidimo da je numera "Nemaš dva vikenda u gradu" duet te da je dvojac ukrstio glas sa reperom i producentom Coby-jem, što je veoma obradovalo njihovu publiku koji jedva čekaju 4. april, kada će album ugledati svetlost dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THCF (@thclafamilija)

Album je od sutra uveče 00:01h na svim platformama! Uživajte kao što smo i mi dok smo ga snimali. Naučite dobro pesme i obezbedite svoju kartu za Tašmajdan 16. juna na vreme – napisali su oni podsećajući na veliki koncert koji su najavili povodom 20. godina karijere.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz