Pretraži

GREŠKA KOJA ĆE GA SKUPO KOŠTATI: Džastin Biber objavio snimak kojim je podgrejao sumnje da ima nešto sa Selenom Gomez (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/justinbieber

Džastin Biber već neko vreme uživa u braku sa Hejli Boldvin, dok svetski mediji spekulišu o njihovom razvodu, ali i o trudnoći mlade manekenke.

——————– Sponsored ——————–

Pevač je na sve načine pokušavao da ućutka pripadnike sedme sile i dokaže da plasiraju lažne vesti. U te svrhe koristio je Instagram. Međutim, ovog puta mu to nije pošlo za rukom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hunny buns punkin

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Nov 10, 2018 at 12:12am PST

Džastin je snimao svojim telefonom, a sasvim slučajno je kamerom "uhvatio" i poslednje otvorene stranice na internetu. Među njima je bio nastup njegove bivše devojke Selene Gomez. Nakon što je shvatio šta je uradio, obratio se fanovima na društvenim mrežama.  • Molim vas, prestanite toliko da se udubljujete u sve i pravite nešto čega nema. Zar mislite da sam namerno zumirao istoriju svojih pretraga samo kako bi se na mom profilu pojavilo njeno ime? To je suludo. Prestanite da se pretvarate da znate bilo šta o bilo čemu. Idite u školu i pročitajte neku knjigu. Fokusirajte se na sopstvene živote – napisao je on, a onda se oglasila i Hejli koja je svima odbrusila ljutito:

  • Vi, mala internet dečurlijo, naučite kako da pređete preko stvari, ali zaista. Mi smo odrasli ljudi i ne želimo više da gubimo vreme objašnjavajući vam koliko su pogrešne fantazije koje imate. Neću više dopustiti da mi sve i svašta pričaju o mužu potpuni stranci. Ako želite da pričate o nečijem mužu – nađite svog! Laku noć!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz