Pretraži

GODINU DANA OD SMRTI: Majka Kike Đukić ne prestaje da plače za ćerkom

Showbiz
0
Photo: Instagram/wajwai

Nataša je u ispovesti za jedne domaće medije pred godišnjicu ćerkine smrti priznala kako mašta da je sve ovo samo ružan san.



Sedim, plačem i gledam njenu sliku. Molim Boga da je sve ovo san, da se sutra probudim i kažem: „Bože, kako odvratan san“. To se neće desiti, nažalost, moje bebe više nema – rekla je ona, pa dodala:

Prvi put sam izgovorila: „Bože, uzmi mene, vrati nju“, taj momenat ne može da se opiše. Ne daj Bože da iko ikada doživi ono što sam ja doživela te noći – neutešna je Đukićeva.

Kako je istakla, ona i dalje ne može normalno da funkcioniše.

Bol ne jenjava, ne spavam, ne mogu normalno da funkcionišem, ali u meni je snage samo da saznam pravu istinu, to me i drži – naglasila je, pa progovorila i o jutjuberu Baki Prasetu, te njegovom nekadašnjem sukobu s Kikom.

Photo: Instagram/enaluna

Photo: Instagram/enaluna

 

Ja ću njemu da oprostim, ali neću zaboraviti nikada. Njemu je krivo, ne može da se pomiri sa tim što su ga napadali i govorili mu da je on kriv za Kikinu smrt. On indirektno jeste, na neki način ju je „ubio u pojam", jer ona nije očekivala to, napad dva miliona fanova nije očekivala – zaključila je Nataša.

Podsećamo, Kikina mama je nedavno najavila da će na godišnjicu ćerkine smrti objaviti njen do sada neobjavljeni video-materijal.

– Zdravo svima, želim da vas obavestim da neću objaviti video koji sam najavila iz razloga što je iskrslo nešto neplanirano. U četvrtak u 9.30 će biti opelo povodom Kikine godišnjice. U istom periodu na svom kanalu ću objaviti njen do sada neobjavljen video. A na ovaj drugi ćemo morati malo da sačekamo – rekla je Nataša u snimku koji je tada objavila.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz